User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: 2.0 dti temp guage

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    fife
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default 2.0 dti temp guage

    hi my temp guage is not working proply goes on n off can antone tell me the problem please

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    South Yorkshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    More than likely the temp sender connector. Mine was not working on my CDTi 150. Just disconnected connector (connects to a green centred union) gave it a clean and all working fine now.
    Mine is on the right hand side of engine between engine and battery Not sure about where yours woul be though.

  3. #3
    Regular Member kman247's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    milton keynes
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    hi , I had the same problem on my 2.0DTI , just replaced the thermostat , and gauge working fine now.

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    fife
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    were is t temp guage located

  5. #5
    Regular Member kman247's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    milton keynes
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    located just above the thermostat , LH side of the engine as you look at it

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    northern ireland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Hi I'm having the same issue, and going to replace this sensor, i've had a quick look at it, not sure how this connector comes off, could you give me some guidance ... many thanks

  7. #7
    Regular Member peadar's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    in the glens of Antrim N Ireland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    any links for a replacement stat of good quality , sounds like i need 1 too

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. temp guage ???
    By mauricemersey in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 22
    Last Post: 23rd December 2012, 13:13
  2. temp guage problem
    By sri-case in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 13
    Last Post: 14th July 2010, 21:17
  3. Temp Guage - But already replaced :(
    By robert_dale in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 5
    Last Post: 11th May 2010, 17:12
  4. How to fit an oil temp guage on my Signum?
    By Celes in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 0
    Last Post: 6th September 2009, 12:09
  5. Vectra C 1.8 sri - temp guage problem
    By Ridah in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 21
    Last Post: 8th April 2008, 18:03

Visitors found this page by searching for:

where is the thermostat.situated in a vecta 2.0 dt

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •