User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: radio

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    CUMBRIA
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default radio

    hi all,im new here. the problem ive got is when i put the rear window dismister on i lose radio signal and when its swiched off the radio is fine, any ideas?
    cheers rich

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Black Country
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by big rich69 View Post
    hi all,im new here. the problem ive got is when i put the rear window dismister on i lose radio signal and when its swiched off the radio is fine, any ideas?
    cheers rich
    Is it the standard stereo?

    sounds like the old style noise suppressor from donkeys years ago

  3. #3
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Also could be a bad earth connection.
    Now I need a turbo to keep up!

  4. #4
    Regular Member Atomic's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Southampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I had this happen years ago, all it turned out to be was the airal lead was loose. So I pushed it back in and it was fine.

  5. #5
    Regular Member david.aka.judas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Suffolk
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    ive got the same thing mate - it happen before and vx fixed it - they said it was a bad earth.

    you're lucky your post stayed here - mine was moved to the depths of the forum by an over active moderator........lol

    my post was never seen again....

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    CUMBRIA
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    the stereo ive got is cd70 navi. it wasnt to bad tonight on the way home!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CDC 40 radio
    By dave b in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 23rd October 2012, 23:20
  2. Radio 1
    By vec-cal in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 31st August 2010, 00:17
  3. my radio
    By the fisherman in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 18th May 2010, 21:29
  4. CD 30 Radio
    By Stevel in forum How much is it worth? (THIS SECTION IS NOW CLOSED)
    Replies: 0
    Last Post: 13th July 2008, 17:15

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •