User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: on board computer display

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    kirriemuir
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default on board computer display

    i had my exclusiv on board computer put on. is there a way i can put the display off to show clock in display instead of fuel concumption all the time or radio display

  2. #2
    Regular Member rosssri's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    S.Lanarkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I don't think there is. I found it annoying at first, now i just leave it on the average mpg screen.

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Lincs
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C Hatch

    Trim : Exclusive Plus Pack

    Engine : 1.9 CDTi Z19DTH

    Year : 57

    Mileage : 100k+

    Default

    Slugo - sorry not your question, but, are you saying you have had your board computer enabled? A number of us are hoping to have this done and answers from dealers range from 'not sure' to 'can't be done'. Was this done with a quick bit of programming by the tech2 computer?

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    kirriemuir
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    just 20 mins to do 25 pound but you have to have the dab radio

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Lincs
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C Hatch

    Trim : Exclusive Plus Pack

    Engine : 1.9 CDTi Z19DTH

    Year : 57

    Mileage : 100k+

    Default

    Excellent, thanks, that is the radio I have. Incidentally, does yours lose it's station memory at all - the dealer actually knew about that happening but was not sure what the Vauxhall official policy is. They said they would get back to me but guess what. I think a visit is due.

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    kirriemuir
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    no memory has been ok two years now

  7. #7
    Regular Member fenderguitar's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Portadown Co. Armagh N. Ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by vxvirgin View Post
    Excellent, thanks, that is the radio I have. Incidentally, does yours lose it's station memory at all - the dealer actually knew about that happening but was not sure what the Vauxhall official policy is. They said they would get back to me but guess what. I think a visit is due.
    There was another thread a while ago about some radios loosing the memory.(CDC40 Opera Loses Stored Stations )There where a few faulty ones which VX replaced.cCheck this out it might help

  8. #8
    Regular Member sanjeevgangar's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    bedfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by slugo View Post
    just 20 mins to do 25 pound but you have to have the dab radio
    sluggo can u tell me please in ur computer what u r getting because I have a exclusiv model with dab radio as well and its only showing the traveling time.

  9. #9
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    kirriemuir
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    showing mpg trip 1+2 instant fuel usage how much left just all what it says in the manual but one thing i did notice is its better on fuel now but that was maybe a update on the ecu

  10. #10
    Regular Member fenderguitar's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Portadown Co. Armagh N. Ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by slugo View Post
    showing mpg trip 1+2 instant fuel usage how much left just all what it says in the manual but one thing i did notice is its better on fuel now but that was maybe a update on the ecu
    I also get the same displays since i got my exclusive tech 2

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. on board computer
    By skip85 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 4
    Last Post: 5th February 2013, 12:14
  2. On Board Computer Display problem
    By Big Bri in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 19th March 2012, 02:05
  3. board computer
    By winnie2457 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 9
    Last Post: 20th February 2010, 21:16
  4. anyone added trip computer/board computer?
    By Craig1985 in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 9
    Last Post: 24th August 2008, 02:33
  5. board computer
    By rioni in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 6th August 2008, 08:50

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •