User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Parking light fault

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    wrexham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Parking light fault

    Why dose my front parking light keep coming up as a fault and check but my side lights are working. I have error free led bulbs init. The bulbs can't be at fault as it would pop up and say side light aswell. Anyone have any ideas?

  2. #2
    Regular Member Mark-R's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Dundee
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : GSI

    Trim : (vxr/irmy)

    Engine : 3.2 v6

    Year : 2004

    Default

    Its the LED's mine did the same and they were meant to be error free too.

  3. #3
    Regular Member Handyandy-UK's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Suffolk, Englandshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : BMW 525i

    Trim : SE Touring

    Engine : 3.0

    Year : 2007

    Default

    There is no such thing as 'error free LEDs' unless you put additional resistance in the sidelights lines.

  4. #4
    Regular Member Neve'o's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Norfolk
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra SRi 150 Hatch

    Trim : SRi

    Engine : Z19DTH

    Year : 2008

    Mileage : 69'000

    Default

    'Parking light' is your side light, bet its just the passenger side warning your getting too! All led's seem to cause the display warning, although mine seems much more frequent since changing from a GID to CID for some reason! Resistors will stop the error message but won't stop the strobing.

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    wrexham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    but iv had the leds in since before xmas and the fault has only just came last 2 days. yes and its just the passenger side

  6. #6
    Regular Member Mark-R's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Dundee
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : GSI

    Trim : (vxr/irmy)

    Engine : 3.2 v6

    Year : 2004

    Default

    Mine didn't show the error all the time just now and then and it wasn't the same side every time.

  7. #7
    Regular Member Neve'o's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Norfolk
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra SRi 150 Hatch

    Trim : SRi

    Engine : Z19DTH

    Year : 2008

    Mileage : 69'000

    Default

    Quote Originally Posted by brod999 View Post
    but iv had the leds in since before xmas and the fault has only just came last 2 days. yes and its just the passenger side
    Sounds quite normal to me.

  8. #8
    Regular Member Vectra Dan SRi's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Nottingham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    mine does this on my vec too, always the left ones i have led's has a habbit of throwing a warning up even though there fine....

  9. #9
    Regular Member dartraxx's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    gwynedd
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : 1.9cdti sri xp2 nav

    Trim : xp2 vxr styling

    Engine : Z19DTH

    Year : 2007

    Mileage : 68K

    Default

    I also recently installed side light led's only sometimes i get left parking light warning on display! They strobe when engine not running and locked up, but noticed they still strobe when engine running and driving around and no lights on at all, ppl must of thought i was an unmarked police car when i was driving behind them lol! might change back too original capless 501's.

  10. #10
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    lincs
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    hi everyone have got vectra c 53 plate thought up grade front parking light bulbs soon as put a up grade buld in the parking light the front indicator just lights up stays on tried other up grade bulbs still same soon put proper bulb back in indicator light goes back off again why this happening wonder thank you steves3131@aol.com

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Fitted LED parking light bulbs: Now its telling me theres a fault?
    By RSV_Ecosse in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 44
    Last Post: 24th March 2013, 16:52
  2. Parking sensor fault?
    By Grumpy1954 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 0
    Last Post: 11th July 2012, 21:32
  3. Parking lights without the fault light?
    By carperjake in forum Styling
    Replies: 5
    Last Post: 14th June 2012, 22:50
  4. Parking sensor fault
    By damers2000 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 3rd January 2012, 15:41
  5. Parking Pilot fault
    By Wing in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 15th May 2008, 00:52

Visitors found this page by searching for:

Faulty parking light on a 04 vectra

error code with led lights vectra c

vectra c parking light wont stay on

parking light fault vectra

parking light stays on in vectra

vauxhall vectra parking light

insignia bulb fault

2007 vectra parking lights

vectra parking light warning

hiwvti change parking light bukb on vectra passenger side

error vectra c left lighting

parking light opel vectra c

vectra c parking light bulb

vectra c parking light fault

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •