User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Changing CD70 start up logo?

  1. #1
    Regular Member byebyeitsagsi's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Changing CD70 start up logo?

    Does anyone know how to go about changing the start up logo from the vauxhall logo to maybe the VXR logo? I know i will need to plug the laptop in but is it possible and are the logos already in the unit with just a case of choosing another logo?

  2. #2
    Regular Member chuckleuk's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Swadlincote
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i would like to know about this aswell

  3. #3
    Admin & Merchandise Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia

    Trim : irmscher

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2009

    Default

    Only new Colour screens have VXR logo there's been numerous threads about this.
    Older ones can show Vauxhall and Opel blitz

    Irmscher Insignia CDTI 130

    MOD'S...Irmscher front spoiler, Irmscher mats, Irmscher door pins, Irmscher rear spoiler, Irmscher grille, Irmscher skirt & exhausts,Irmscher Roof spoiler MOD'S TO COME..Side skirts,Wheels

  4. #4
    Regular Member Ademusic's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Dunstable
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    There's a thread here on the same subject http://www.vectra-c.com/forum/showth...t=startup+logo

  5. #5
    Regular Member byebyeitsagsi's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thats great thanks

  6. #6
    Regular Member Ademusic's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Dunstable
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Also worth looking here, looks like this guy can activate various logo's on the astra including opc and vxr so may be worth asking about the vectra http://www.diagnostics.org.uk/2010/01/cid-startup-logo/

  7. #7
    Regular Member CristianTM's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    ROMANIA, Eastern Europe
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Ademusic View Post
    Also worth looking here, looks like this guy can activate various logo's on the astra including opc and vxr so may be worth asking about the vectra http://www.diagnostics.org.uk/2010/01/cid-startup-logo/
    At Astra-H/Zafira-B it is easily to do that. The CID with Alpha Code BN support this.

    CristianTM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Will not start after changing fuel filter???
    By ALAN B in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 17
    Last Post: 15th February 2017, 17:52
  2. Thinking of changing CD70 for after market Double Din
    By rollercoaster63 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 30th August 2011, 09:55
  3. CD70 everytime i start up no GPS?
    By MCD in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 52
    Last Post: 8th April 2009, 15:23

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •