User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Emmissions Light

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Staffs
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Emmissions Light

    I all, my emmissions light came on about 2 weeks after I had my car serviced (Its a 53 plate 1.8 SRI) The exhaust was replaced about 8 months ago. The garage reset the alarm (H02S) it cleared but after a week it came back, cleared it again and it came back the next day!!! It seems to come on when I'm on the motorway. I presume its a lambda sensor but front or rear? and is it a faulty sensor or could it be linked to the service?

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Staffs
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Can anyone at least tell me if this is the front or rear sensor?

  3. #3
    Regular Member ChrisBilly's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    The Rift, Cardiff
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    There's bank 1 and bank 2 but i'm not sure which is which. I doubt the lambada/oxygen sensor is actualy broken, its just picking up the fault.

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Staffs
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Bank 1 Sensor 2. If its not the lambda sensor how do I find out what the fault is?

    PLEASE HELP!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Emmissions light coming on when accelerating
    By watchman in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 6
    Last Post: 16th September 2011, 14:57
  2. Emmissions light on. Help needed asap
    By stokie-lee in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 1
    Last Post: 29th July 2010, 12:00
  3. emmissions light on dashboard
    By pmitchell in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 23rd January 2010, 17:57
  4. 2.2 petrol LS engine cuting out and emmissions fault light on!
    By affirmation in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 16
    Last Post: 2nd November 2009, 15:00
  5. emmissions light
    By spooney in forum Petrol Engine related
    Replies: 4
    Last Post: 16th November 2008, 14:01

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •