User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: vectra c stalk problems (not working)

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    derby
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default vectra c stalk problems (not working)

    hi i have just brought a vectra c and silly me i didnt test the stalks the trip computer dont seem to work when i push the side button nothing seems to change on the dash or screen above the stereo. New stalk perhaps i have checked fuses and they seem to be all good the wipers work ok just the 3 buttons what dont doing my head as it could be summit so so simple any ideas and if any one lives or any where near derby who has same stalks could you get in touch..

  2. #2
    Regular Member nokiaman1978's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    is that not cruise controll

  3. #3
    Regular Member byebyeitsagsi's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Have you not already posted 2 topics about this

    If you post it in the correct section (troubleshooting) it may get more attention

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    derby
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by byebyeitsagsi View Post
    Have you not already posted 2 topics about this

    If you post it in the correct section (troubleshooting) it may get more attention

    sorry still pretty new to this site yes already posted about this issue got cruise control to work tho

  5. #5
    Regular Member chris1804's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Sandwell
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    try takin the stalk out and cleaning the connections, search the how2 for the removel of stalk

  6. #6
    Regular Member byebyeitsagsi's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Nice one thats a bonus, the cruise control is tempramental at the best of times on them.

    If it helps if you make a new post in the topic you've got going it will bump it up to the top of the list so that people will read it again and you may get more ideas.

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    derby
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by chris1804 View Post
    try takin the stalk out and cleaning the connections, search the how2 for the removel of stalk
    yeah i have already a paper clip apparently not tryed it yet tho i need some one who lives near where i do so could perhaps swap to see what happens then i would no if stalk was at fault

  8. #8
    Regular Member keefy*2010's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Grain, Rochester,Kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C Facelift

    Trim : Elite

    Engine : 1.9Cdti 150

    Year : 2007

    Default

    Quote Originally Posted by v6 sri diesel View Post
    sorry still pretty new to this site yes already posted about this issue got cruise control to work tho
    On my wifes Siggy if you have not used the footbrake since you started up then cruise control will not operate also the green light to indicate its activated is in the main dial ares where the speeds is not in central display

  9. #9
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    derby
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by keefy*2010 View Post
    On my wifes Siggy if you have not used the footbrake since you started up then cruise control will not operate also the green light to indicate its activated is in the main dial ares where the speeds is not in central display
    yeah bottom right hand corner

  10. #10
    Regular Member ChrisBilly's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    The Rift, Cardiff
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Keep your foot well away from the clutch and brake pedals when turning the cc on. The switch on the clutch pedal is very sensative.
    Have you tried removing and replacing the wiper stalk to see that gets the bc buttons to work?

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. stalk problems still dont work v6 cdti sri vectra
    By v6 sri diesel in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 10th December 2010, 11:56
  2. Vectra C BC wipper stalk
    By Niall83 in forum Parts for sale
    Replies: 1
    Last Post: 6th December 2010, 22:28
  3. stalk problems dont work v6 cdti sri vectra
    By v6 sri diesel in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 26
    Last Post: 20th November 2010, 21:22

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •