User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: Dealer fixed a fault now it's back!!

  1. #1
    Regular Member Si-SRI's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    LINCOLNSHIRE
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Dealer fixed a fault now it's back!!

    Strange this,had a problem just before christmas with a knocking noise coming from the drivers side front wheel area everytime you go over a speed hump or over a pothole/very rough road surface...
    Had it into the dealer i bought the car of just before christmas and advised new drop link fitted on the drivers side.....under warrenty.
    All's been well untill yesterday when the same noise on the same side has come back...

    Obviously i'll be calling the dealers again but do parts wear out that quick?it's an OCT 2008 on a 58 plate...only 15mths old

    Or do you think i may of been shall we say not told the entire truth about what they did or maybe now what they didn't do?

    And finally what the hell will it be this time?

  2. #2
    Full Member bobssignum's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    polishing something or other somewhere
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum 2.0 DTi

    Trim : Elegance/Elite

    Engine : 2.0DTi

    Year : 2003

    Mileage : 73350

    Default

    Anything from your original fault to broken spring, worn arb bushes, broken radiator mounts
    How badly damaged was your drop link
    Driving vauxhall,s for 30 + years
    and still loving it

  3. #3
    Regular Member Stuarty's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Aberdeenshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Could still be the drop link i changed mine with vx ones and about a week after i changed them i heard the old knock again it only does it now and again wheras before it did it all the time so i just ignore it now lol.

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    stockton-on-tees
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    mayb when drop links go it mayb brought on by something else i dont no what mind so to resovel the problem u may have to renew something else ??? im having the same nockin sound from the drivers side but it is only when im maneuvering slowly that i can hear it would be interesting to find the fault

  5. #5
    Regular Member Si-SRI's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    LINCOLNSHIRE
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by bobssignum View Post
    Anything from your original fault to broken spring, worn arb bushes, broken radiator mounts
    How badly damaged was your drop link
    Never got to see the old drop link to be honest so couldn't say,

    Concerned ref rad mounts,are they easy to check?got a 300 mile round trip on sunday and don't want any mishaps

  6. #6
    Full Member bobssignum's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    polishing something or other somewhere
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum 2.0 DTi

    Trim : Elegance/Elite

    Engine : 2.0DTi

    Year : 2003

    Mileage : 73350

    Default

    your rad mounts sit in rubber cups , and if they are loose will bounce around and wear through the cups hence the clonking noise .should,nt cause a problem ,just noisy
    The reason i asked about your drop links is if it was shot then the arb bush will be subjected to all the road abuse wear and tear,:ie speed bumps . a very common problem on vectra,s
    Driving vauxhall,s for 30 + years
    and still loving it

  7. #7
    Regular Member Stuarty's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Aberdeenshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Tbh iv given up looking for faults now as mine seems to be a fault on wheels!Strill quite like it though .

  8. #8
    Regular Member Si-SRI's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    LINCOLNSHIRE
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Knocking noises like this just rearly bug me...i'm so fussy and to me it's 'well it shouldn't be doing it so i want it fixed'

    Moved from the blue oval after 10years due to silly issues like this...wondering have i jumped out the frying pan into the fire????

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Bad Cold Start Z1.9DT 120bhp Fault Fixed
    By C-Owner in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 158
    Last Post: 7th January 2016, 22:51
  2. wiper fault... fixed
    By hadiislam in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 12
    Last Post: 12th February 2012, 17:23
  3. Replies: 15
    Last Post: 9th July 2011, 22:19
  4. One fault fixed one to go
    By sharpo in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 14th July 2009, 22:32
  5. back to dealer again
    By scottyd in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 16th January 2009, 16:56

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •