User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: car wont start and poor running help pls

  1. #1
    Regular Member winnie2457's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    kings lynn, norfolk
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default car wont start and poor running help pls

    hi guys its me again asking for more advice lol.

    today i was driving car was ok but no power at all below 2000revs never been this bad at all and idle revs was 850ish ( i know that my thermostat is stuck open and that my swirl bar that controls the flaps is dissconnected)

    after driving about 2 miles my battery light came on and idle revs went up to about 1200 rpm at idle there was also a ticking noise from the engine sounded a bit like a tractor and was not driving like it should if i turn it off then restart the car all is fine for another 2-3 miles till the batt light comes on again.

    anyways i was on my way home as was not happy with the light on then the abs light came on along with the power steering light, airbag light, car and spanner light, and then engine management l;ight then all the dash went blank and the dials froze reading where they were at 40mph i had no electrics at all car stil ran but very rough and bad limped home with no power steering lights nothing, now car wont start batt is flat i was wondering if the alternator is dead or just the batt or something wrong with the engine


    hope you can help thanks

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Teesside
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Sounds a lot like the alternator mate, I would get the car battery recharged and get it running and test the voltage from the alternator see if its pumping any power out!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Vectra Z18XER Poor Running
    By mxspyder in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 6
    Last Post: 12th March 2012, 11:13
  2. Engine cut out and poor running, Z22SE
    By Butler in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 9
    Last Post: 10th February 2012, 20:48
  3. cold start smoke and poor running engine
    By Tredici in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 1
    Last Post: 16th January 2012, 08:40
  4. CDTI poor start & wont rev for a couple of mins?
    By sandman1001 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 10
    Last Post: 20th December 2010, 21:42
  5. 1.8 Poor running - Help!!
    By abbeytec in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 18
    Last Post: 18th September 2008, 19:29

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •