User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Losing instruments

  1. #1
    Regular Member CBag7's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    South Glos
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Losing instruments

    I have had a prob for a while now where after a while I lose my dash board instruments and things like my cruise control refuse to work. My wipers will also stop working but will work again once I hit the switch again.

    The only way to get the gauges working again is by restarting the car and then alls well again for a short time, these repeated stops are not pratical as you can imagine.

    Anyone got any ideas as to what could be causing this??

    Vectra C 1.8 on an 02 plate.

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    North East
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Have a search for CIM problems, plenty of pointers.

  3. #3
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Try removing and cleaning the abs plug also.
    Now I need a turbo to keep up!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Instruments all dead.?
    By Bigtee in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 10
    Last Post: 19th October 2010, 20:52
  2. Replacement instruments .
    By Suffolk Boy in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 24th August 2009, 20:54
  3. What instruments....
    By lofty in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 13
    Last Post: 5th November 2008, 04:09
  4. Instruments problems!!
    By andy1103 in forum Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 27th June 2008, 21:09
  5. No Instruments or Radio?
    By pauls898 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 11
    Last Post: 10th July 2007, 20:17

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •