User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: any ideas???

  1. #1
    Regular Member signum03's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    worthing
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    confused any ideas???

    eneining all, about 6 months ago i have knocking from the front so i changes both drop links, took for a drive and that knocking went but another different knock began, or was always there but the noise of the othere knock drowned it out, so looked at o/s wishbone which looked tired so changed it, took it for a test drive, knock was still there! lastly a relpaced arb bushes on both sides took for a test drive noise had gone, great! but now it seems to have returned, but as usual only over speed bumps/pot holes, i have done around 5,000 mines since chaging all this, getting slightly annoyed now! oh and i have checked rad mounts which are all ok??!. any ideas would be great.

  2. #2
    Regular Member macdad's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    East Midlands
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    confused any ideas???

    I take it you've changed your springs as well mate or at leasr done the spring mount mod hth.

  3. #3
    Regular Member ChrisBilly's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    The Rift, Cardiff
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by macdad View Post
    I take it you've changed your springs as well mate or at leasr done the spring mount mod hth.
    Whats the spring mount mod?
    My fronts both broke in march and just started creaking again.

  4. #4
    Regular Member Thunder's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    North Yorkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C Facelift

    Trim : Elite

    Engine : CDTi 150

    Year : 2005

    Mileage : 71000

    Default

    Heres the spring mount mod click me

  5. #5
    Regular Member signum03's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    worthing
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    springs were replaced about 18 months ago, unsure if it has the rubber seat? dont really fancy stripping down to put them on, i dont think its that though, it sounds like the arb bush again but dont see how as i have only just changed them????

  6. #6
    Regular Member signum03's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    worthing
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    bump

  7. #7
    Regular Member signum03's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    worthing
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    well tommorow i will check front end again by removing drop links to check if still ok, only changes them 3,000 miles ago, went to vx yesterday and bought 2 more arb bushes, again only changed 3,000 miles ago, i also replaced at the same time o/s front wishbone. its weird though as it sounds just like it did last time before i changed the arb bushes, surely they cant have gone again. can they????

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Anyone got any ideas
    By paulvectrac in forum Suspension, Wheels & Brakes
    Replies: 8
    Last Post: 25th February 2011, 16:42
  2. Ideas Please
    By Tomb in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 9
    Last Post: 31st July 2010, 16:21
  3. Any Ideas ???????
    By johnnyd2003 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 7
    Last Post: 16th April 2009, 21:13
  4. Any ideas as to what this is
    By Baz07 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 15
    Last Post: 20th April 2008, 21:21
  5. Any Ideas?
    By steve in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 2nd April 2008, 16:49

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •