User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: HID one side not working!

  1. #1
    Regular Member arkhan78's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Leeds
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Thumbs down HID one side not working!

    Hi all

    well been having issues with my HID's now the left side bulb comes on when i turn lights on for 1 second flickers and goes out and then doesnt come on again which leaves me without a headlight and the dreaded bulb out issue.

    i have checked all the bulbs and the wireing and all seems fine?

    any body got any ideas?

    failing anything thing else is it possible to buy just one side HID unit?

    cheers

  2. #2
    Full Member Leemarksmith's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Hanging Heaton / Batley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi (VXR Styling)

    Engine : Z19DTH (Re-mapped)

    Year : 04

    Mileage : 110k

    Default

    No idea, but this guys having a problem with the left too... coincidence?

    http://www.vectra-c.com/forum/showth...t=97864&page=4

  3. #3
    Regular Member rushy's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Old School Vectra-C.Com. Residing in sunny Leeds.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : SRi


    Engine : Z22SE (2.2 Petrol)

    Year : 2004

    Mileage : 137000

    Default

    Mine did this when I started the car with the HIDs on. They sorted themselves out and now I only crank it over with the sidelights on.

  4. #4
    Regular Member bobby-tupper's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    LEEDS, W.YORKS
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : 07 Estate




    Default

    i just got a new bulb from ebay when mine did that, about £14 and works fine again now

  5. #5
    Regular Member arkhan78's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Leeds
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    worked out the problem could be the power unit as i tried both power units on both bulbs and one unit continues to cut out the light.

    can you buy the cancellers seperately from anywhere?

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Norwich
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats






  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Norwich
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats


    Trim : SXi

    Engine : 2.2


    Default

    Got the same problem with mine seems like the bulb is knackered. Had to go back to Halogen and STILL waiting for a reply from HID Direct I have the 50w 6k kit and also mine was the LEFT bulb

  8. #8
    Admin & Merchandise Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia

    Trim : irmscher

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2009

    Default

    I had same problem just ring hids direct and they will ask you to send in the faulty ballast and send you a new one out

    Irmscher Insignia CDTI 130

    MOD'S...Irmscher front spoiler, Irmscher mats, Irmscher door pins, Irmscher rear spoiler, Irmscher grille, Irmscher skirt & exhausts,Irmscher Roof spoiler MOD'S TO COME..Side skirts,Wheels

  9. #9
    Full Member Leemarksmith's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Hanging Heaton / Batley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi (VXR Styling)

    Engine : Z19DTH (Re-mapped)

    Year : 04

    Mileage : 110k

    Default

    Do they not do quality checks once assembled?

    Seems to be a lot of these hids threads coming up recently, wonder if the kits do have issues. or these threads going the same as the cdti 150 threads. we only hear the bad and not the good...?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Speakers on drivers side not working?
    By gerry89 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 7
    Last Post: 13th October 2012, 18:05
  2. Passenger Side Light not Working
    By Envy in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 18th August 2011, 21:37
  3. Passenger Side Light Not Working
    By PORKBALLS29 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 19th January 2011, 17:49
  4. AC working only on one side
    By bnam in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 10
    Last Post: 3rd March 2009, 09:23
  5. Left Side Wiper Not Working
    By ob51xxx in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 8
    Last Post: 7th March 2007, 22:08

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •