User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: another thermostat question

  1. #1
    Regular Member bish's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    peterborough cambs :P
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Question another thermostat question

    got a feeling my thermostat is stuck open, my temerature gauge didnt move today, drove from peterborough to leicester and back, surely thats not right, it moved ever so slighty when i was stuck at a railway crossing, im talking 3 to 5mm at the most, do you think that is the cause???

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Teesside
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Yeah sounds like its broken mate, it takes about 10-15 mins for the veccy to come to temp so you should have been all toasty!

    Seems like everyones thermostat on this forum has died in the last 4 months lol!

  3. #3
    Regular Member bish's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    peterborough cambs :P
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by robert_dale View Post
    Yeah sounds like its broken mate, how far did you travel, it does take about 10-15 mins for the veccy to come to temp!

    Seems like everyones thermostat on this forum has died in the last 4 months lol!
    about 120 miles lol...

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Oldbury
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Funny you should say that.....

    Drove about 55-60miles this morning, temp guage went upto about 73 before dropping back down.
    Blowers were working, just not as hot as usual.

  5. #5
    Regular Member nokiaman1978's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I travel 12 miles to work and temp just about reaches 75 but temps outside up this way are about -5 in the morning. and this is mainly on 30 mph roads and one short streach of 60 mph

  6. #6
    Regular Member P3tchy's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Milton Keynes
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Mines up to temp in about 5 mins now, Stat was replaced today along with new coolant, and it was pressure fed into the system so no airlocks.

    Nice and toasty in there....

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Chelmsford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Did 500 miles last weekend and it didnt move at all, although had warm air out of vents, gonna get it changed after xmas

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    newcastle
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    my cavy used to have a sticky thermostat, if i managed to get the engine really hot it used to free it's self up. The temp gauge on my vectra is stuck but i can't get the engine hot enough to try & free it.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. thermostat for z19dth , a wee question
    By simplesi in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 5
    Last Post: 18th October 2012, 01:19
  2. Thermostat/Temperature Question
    By Kaput in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 33
    Last Post: 2nd July 2012, 01:05
  3. 1.9 CDTi [150] - Thermostat Question
    By mpc in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 14th December 2011, 20:12
  4. Question...thermostat removall
    By Maxim007 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 17
    Last Post: 9th September 2009, 21:22
  5. 1.9 CDTI 120, thermostat question!!
    By bungle666 in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 0
    Last Post: 9th February 2009, 00:31

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •