User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: about cd30 mp3 plz help

  1. #1
    Regular Member bedo13's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    EgypT
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default about cd30 mp3 plz help

    i have cd30 and the small screen (for date time and temp only) not support board computer
    if i buy cd30 mp3 with its large screen ,will board computer work or not?
    will it need programming?
    what about its code , will i need it?

    thanks alot..

  2. #2
    Full Member Robsey's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    North East Cheshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : Energy

    Engine : Z19DTH

    Year : 2005

    Mileage : 131,000

    Default

    You can link up a cd30 mp3 and a GID.
    It is best though to ensure that they are both returned to delivery mode (reset or unpaired)

    Then they should simply fit straight in place of your existing units.

    You will need to have them Tech 2 programmed / paired into your car.

    You will not require any wiring changes...just plug and play...(plus the tech 2 programming bit of course).

    Code wise, assuming that they have been upaired from the donor car, then your own cars code is used to program them into your car. (on your car pass).

  3. #3
    Regular Member bedo13's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    EgypT
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    thanks alot
    but what about the board computer will it work or not?

  4. #4
    Full Member Robsey's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    North East Cheshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : Energy

    Engine : Z19DTH

    Year : 2005

    Mileage : 131,000

    Default

    This depends upon the screen you use...Most but not all GID and CID screens are programmed with the bc functions enabled, however when you get the new screen and head-unit programmed in - then just ask the programmer to ensure that bc is enabled.

    due to limited pixel / text space, the triple or multi info display (with the clock setting buttons) never has the bc enabled.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Fitting Parrot MKi9200- Can it run through CD30 aux?(does CD30 even have aux!?)
    By dibble750 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 18th January 2013, 02:20
  2. Quick CD30 to CD30 MP3 question
    By Chip in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 24th August 2012, 00:47
  3. Cd30 & bid
    By KyleSxi in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 25th April 2012, 15:50
  4. CD30 to CD30 MP3 Conversion
    By yysnet in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 15th October 2010, 00:20
  5. Replacing CD30 with CD30 MP3
    By Marky in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 15th August 2007, 13:38

Visitors found this page by searching for:

cd30 mp3 paired with cid vectra c

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •