User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: front wipers broken

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Dublin
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default front wipers broken

    Sorry if I am posting in the wrong part of the forum, but I am having a problem with my opel vectra, the front wipers are not working, I have looked under the bonett, and I can see the motor moving, but the actual wiper baldes are trying to move but wont, does anyone know, what is wrong and how can I get it fixed, oh and also how much will it cost me? Its an opel vectra 05.

  2. #2
    Regular Member John35's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    in a white box
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

  3. #3
    Regular Member Danialj32's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Warrington
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Check the fuses maybe?

  4. #4
    Regular Member bobby-tupper's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    LEEDS, W.YORKS
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Danialj32 View Post
    Check the fuses maybe?
    wouldnt have thought it was a fuse if the motors moving, it will probably be a broken linkage.

  5. #5
    Regular Member ServerKing's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    My Dealer's service yard... (sigh)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    That happened to me on my 03-plate DTI, it's a common fault. I was down to just one wiper working (luckily the driver's side )

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Dublin
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I got it to a garage, and it just needed to be put back in its places i was told, dont ask what exactly that means, he fixed it for 25 euro so i am happy, until it breaks again! Hopefully it wont happen anytime soon.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Front wipers
    By L33AVN in forum Troubleshooting
    Replies: 2
    Last Post: 28th July 2011, 12:55
  2. broken window wipers stalk
    By triple595 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 0
    Last Post: 4th May 2011, 15:56
  3. front wipers broken
    By Lump in forum Bodywork & Interior
    Replies: 12
    Last Post: 31st January 2010, 19:47
  4. front wipers.
    By Marty J CDTI in forum Bodywork & Interior
    Replies: 4
    Last Post: 1st September 2007, 22:24
  5. Front Wipers
    By ZC_74 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 29th July 2006, 08:14

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •