User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Parking Sensor problem

  1. #1
    Regular Member sparkyt's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Thorpe Essex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Parking Sensor problem

    Hi I have a 52 plate Elite that has Front and Back parking sensors I have only had the car since sat and they were working fine up untill about 30mins ago, I get the system fault (P>) light and a beep when I go to use it is there something I can do to reset the system? Do they have proplems working in cold temps? the sensors are free from dirt etc

    Thanks for your help
    Tony

  2. #2
    Regular Member Penfold101's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Combination of Preston and Oxfordshire...
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    When I had this one of the plugs had come loose. There are 8 in total, and it only needs one to not work to inhibit the whole system...

  3. #3
    Regular Member sparkyt's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Thorpe Essex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    cool are they easy to get to or is it a bumper off jobbie? lol

  4. #4
    Regular Member Penfold101's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Combination of Preston and Oxfordshire...
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Fronts are a bumper off job, only 15 minutes at the most though mate. rears i'd expect to be the same, but couldn't tell you off hand as I haven't looked at them before...

  5. #5
    Regular Member sparkyt's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Thorpe Essex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Cool thanks for that I will have a look in the morning

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Insignia parking sensor problem
    By pragmatist in forum Insignia car chat
    Replies: 2
    Last Post: 25th April 2011, 21:30
  2. Parking Sensor Problem
    By themarbleman in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 28th February 2011, 21:59
  3. Parking sensor
    By CHooper80 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 17th June 2010, 14:00

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •