User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Left indicator and right main beam not working(help)

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Luton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Left indicator and right main beam not working(help)

    Ime having problems with my front lights.the o/s main beem wont work and n/s main beem works but the flash dont.also o/s foglamp dont work.ime getting messages on the display and also the yellow bulb on dash.But ive changed all the bulbs and still no joy.anyone have any ideas what could be causing this.ive taken it to vauxhall as its only 1 year old but they wont help cos its an accident repaired car which I think shouldnt realy matter as the damage was only to the side.

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Luton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default all lights not working

    Got them sorted so thanx to anyone that was even thinking of posting any suggestions.it was the fuse for battery voltage f18

  3. #3
    Regular Member Tadpole's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    'I haven’t lost my marbles, they’re in a bag somewhere? .. '
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Pleased to hear your sorted Mr Kalim .........................

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Left indicator flashing fast, front indicator not working
    By Hummelshøj in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 8
    Last Post: 7th August 2017, 14:42
  2. boot and rear left indicator not working
    By lander7394 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 27th June 2011, 20:12
  3. Main Beam won't stay on
    By KevinG in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 4th February 2010, 00:14
  4. Main beam bulbs
    By Keithy in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 11th January 2010, 12:29
  5. Hids in the main beam...
    By bobby-tupper in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 5th March 2009, 20:50

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •