User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 10 of 10

Thread: headlight woes

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    west yorkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Exclamation headlight woes

    just fitted sri lights to my design 06, the problem is that the high beam is all ways on, on the passenger side, i changed the bulb but it still seems to stay on, all the other lights work ok on both sides,
    even the warning light on the info screen says "check main beam",
    any help please

  2. #2
    Ex Vec-C Admin ed taylor's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Looking Through a Camera Lens.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra Estate

    Trim : Elite

    Engine : 3.2 V6

    Year : 04

    Mileage : 000

    Default

    Are all the conections clean. Might be worth giveng them a clean, just to make sure.

  3. #3
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Have you connected them up correctly?
    Now I need a turbo to keep up!

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    west yorkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    yes to both. all cleaned and in the right way.. seems strange that it stays on all the time( goes of when in side light mode,)

  5. #5
    Ex Vec-C Admin Deztroyer's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    WGAF#5
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    the network is putting on the bulb as it believes the other bulb is out and not working to try and give you a "matched pair" so to speak - try swapping the bulbs from the working side and see if the fault transfers to the other side - at least this will rule out the bulb and then you can either look at the connector or wiring

    0-Large smile ......every time it's driven

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    west yorkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    balls, didnt want to get my fat fingers stuck changing the drivers side again, cheers tho, give it ago in morning and take it from there,

  7. #7
    Ex Vec-C Admin Deztroyer's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    WGAF#5
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i appreciate its not what you wanted to hear - but if you can rule out the bulbs and wiring then it has to be a faulty lamp

    0-Large smile ......every time it's driven

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    west yorkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    how could it be a faulty lamp.. the bulb only sits in the holder,,

  9. #9
    Ex Vec-C Admin Deztroyer's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    WGAF#5
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    sorry Tony getting tired and distracted - i meant sensor
    Last edited by Deztroyer; 5th December 2009 at 22:20.

    0-Large smile ......every time it's driven

  10. #10
    Regular Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    west yorkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    no worries, thanks for the help

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. More AC Woes...
    By Munkey in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 14
    Last Post: 1st August 2012, 17:59
  2. new car woes
    By dunkf in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 4
    Last Post: 11th July 2011, 11:55
  3. Mot woes!!
    By the-wizard in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 26th July 2010, 10:14
  4. headlight woes part 2
    By tony stoney in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 6th December 2009, 19:44
  5. More Woes
    By VauxVeteran in forum General Chat
    Replies: 15
    Last Post: 15th April 2008, 23:52

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •