User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: stumped

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    spain
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    confused stumped

    First the alternator light starts blinking, then stays on. Then the steering and ABS lights come on. And then it loses the gauges--and the power steering! Finally, after a while, everything goes back to normal--except the driver's mental state! Opel has replaced the battery and checked the alternator. Now their machine says the car needs a new ECU at a cost of around €1000!! We're desperate. Can anyone help?

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    sussex
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    sounds like the voltage regulator may have failed and pumped to much voltage about?

  3. #3
    Ex Vec-C Admin Deztroyer's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    WGAF#5
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    agreed sounds like the systems interface has been spiked by a higher voltage - only way to resolve would be with a replacement ecu - sorry

    0-Large smile ......every time it's driven

  4. #4
    Regular Member frasedeb's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    hull
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    i had exactly the same after buying my vec 11 mnths ago. happened twice in the first week. once for 5 mins then for about 20 mins before going back to normal. fortunately the problem hasn't occurred since after 20,000 miles.
    after asking on this forum the CIM was mentioned a few times by other members.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Stumped - Radio Code
    By UncleMelon in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 14th December 2010, 10:04
  2. Completely stumped
    By Keithy in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 15
    Last Post: 17th November 2010, 00:08
  3. Knocking noise got me stumped!HELP PLEASE
    By no1golfer in forum Suspension, Wheels & Brakes
    Replies: 0
    Last Post: 9th July 2010, 18:28
  4. This had me stumped..........
    By PeterVV in forum General Chat
    Replies: 3
    Last Post: 28th November 2009, 17:22
  5. Stumped!!
    By TonyR in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 18th September 2005, 15:30

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •