User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: 3.0 V6 CDTi Left Indicator Staying On, Help!

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Belfast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default 3.0 V6 CDTi Left Indicator Staying On, Help!

    Hi Everyone, first post on here, although I have read many posts and gained a lot of help from here, great site, great work people!

    I would be very grateful if someone can help me as I am all out of options. I have a warning light which states 'check left parking light'. I replaced the parking light thinking this would solve everything, I was wrong. The parking light (small push in bulb) now works fine but the indicator light directly above it remains on. Even when full beam is on the indicator light stays on. All other lights seem to be working and the indicator actually flashes when I push the stalk down to turn left.

    The only time the indicator light goes off is when I indicate to go right, otherwise it is on constantly??

    Anyone else had this problem? Easy fix? Fuse or something simple please?!

    Thanks for your responses in advance.

  2. #2
    Regular Member m8internet's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Cumbernauld, Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    What MY is the car?
    If the front head lights fail then the system puts the indicator on to compensate (thankfully mine doesn't do this)

    If you have already changed the side light bulb, does the replacement work?

    I suggest you switch on ALL the lights, then walk round the car and check each one

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Belfast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hi, its an 04 Vectra. I have checked all of the lights and they seem to be working fine, checked each one individually and the new parking light bulb which I fitted seems to work fine also.

    Any other suggestions?

  4. #4
    Regular Member m8internet's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Cumbernauld, Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The CIM module may have failed
    This really needs an autoelectrician to diagnose

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Black Country
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Take the new bulb out and swap with the drivers side, see if your drivers side indicator stays on, if so, its a duff bulb

  6. #6
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Firstly RTFM, then do the aboe and make sure all the connections are clean in the lamp holders.
    Now I need a turbo to keep up!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Left indicator flashing fast, front indicator not working
    By Hummelshøj in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 8
    Last Post: 7th August 2017, 14:42
  2. left indicator flashing fast
    By bigpaul08 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 23
    Last Post: 24th June 2012, 11:22
  3. OS Indicator (front and side) staying on
    By no_mates in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 9
    Last Post: 19th March 2012, 20:53
  4. boot and rear left indicator not working
    By lander7394 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 27th June 2011, 20:12
  5. Left indicator and right main beam not working(help)
    By kalim in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 9th December 2009, 14:10

Visitors found this page by searching for:

vectra c rear left indicator bulb staying on

vectra c indicator stays on

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •