User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: madder than a box of frogs

  1. #1
    On a Sabbatical NRGuk's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    barnsley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Unhappy madder than a box of frogs

    can any 1 work this out

    car went for service 2 month back 12/4/06 for full service @ the stealer och och not next time may i add
    i completed approx. 1200 miles and a light with a spanner and an oil can with 1000 under it on the left side
    what is this??? call me dum but i think this as something to do with the oil level or an oil service

    oh and yes it was preeys @ rotherham that did the service do thay not change the oil ?????

    which is it top up or other ???????????????????
    oh what oil will i need for a 19cdti 150 signum 05 22k
    help plz

  2. #2
    Regular Member Jamie's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Worcestershire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Itys just the service warning light.... they probably forgot to reset it when they serviced it.

  3. #3
    On a Sabbatical NRGuk's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    barnsley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Jamie1979
    Itys just the service warning light.... they probably forgot to reset it when they serviced it.
    no m8t it just came on today 1st time i have seen it

  4. #4
    Admin plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    291 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 150

    Year : 05

    Mileage : 74000

    Default

    was your service light on before you had the service?

  5. #5
    On a Sabbatical NRGuk's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    barnsley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    nope no lights @ all

  6. #6
    Regular Member AndrewTi's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Guttedsville
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    That'll need resetting then.

  7. #7
    Regular Member 2ltrT's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    North-East (Middlesbrough)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    it could still and is highly likely to be the service light... press and hold the trip counter button, turn on ignition and hold brake pedal for a wee while and the light will go out.

  8. #8
    Ex Vec-C Admin & Founder GARY3306's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Ashington, Northumberland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Just as Mick (2ltrT) says, reset the light. Oil for your 1.9? Fully synthetic 5W 40
    [SIGPIC]VX<font color=Red>R</font> with added Courtenay <img src=https://www.vectra-c.com/forum/images/smilies/biggrin.png border=0 alt= title=Big Grin class=inlineimg />

  9. #9
    On a Sabbatical NRGuk's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    barnsley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    ya all wrong
    it,s just as not been serviced at all thay stamped the book but forgot to service it
    poped in to stealer to ask them about it thay check when it was last serviced and it,s never been acordding to thir computer sumthing odd here not on computer light comes on around 2ok wich is right for the 1st servies
    just utter balled off with perrys of rotherham

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Exotic Frogs
    By LJ sxi-nav in forum Comedy & Humour
    Replies: 3
    Last Post: 6th August 2008, 11:28
  2. Frogs
    By rob 2.2dti in forum General Chat
    Replies: 5
    Last Post: 2nd July 2007, 20:51

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •