User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Tomtom on my vectra screen

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Tomtom on my vectra screen

    Hi all.

    I have a 2005 vectra elite with colour sat nav. is it possible to get this reprogrammed to tomtom?

    if so how and how much?

  2. #2
    Regular Member gsi.vxr's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Hertfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    No. Vauxhall Sat Nav Systems are programmed to Navteq only.

    You can get disc upgrades from Navteq to give you the latest mapping.

  3. #3
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Plymouth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Ive seen a mod where someone has put a tom tom into the space for the display instead of the normal screen though

  4. #4
    Regular Member martin_SRI's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Billingham, Stockton on Tees
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The software is £89.00 from navteq

    http://www.navigation.com/is-bin/INT...gationMenu=YES

  5. #5
    Regular Member gsi.vxr's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Hertfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Diet1985 View Post
    Ive seen a mod where someone has put a tom tom into the space for the display instead of the normal screen though
    Probably, yes. But the question was "is it possible to get this [standard nav] reprogrammed to tomtom?". And that would be no.

  6. #6
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Plymouth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by gsi.vxr View Post
    Probably, yes. But the question was "is it possible to get this [standard nav] reprogrammed to tomtom?". And that would be no.
    Ahhhh One up for you sir.

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks for the help, its a shame as the nav tec is pants!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TomTom Vectra Customisation!
    By Knuckle in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 26
    Last Post: 1st January 2012, 22:27
  2. TOMTOM instead of the screen
    By steve533 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 26th December 2011, 21:08
  3. Vectra CID in WinCE with tomtom etc...
    By yysnet in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 31
    Last Post: 11th December 2011, 01:05
  4. Tomtom screen mount v2/v3
    By bobby-tupper in forum Parts for sale
    Replies: 2
    Last Post: 11th April 2009, 20:56
  5. New Splash Screen for TomTom
    By Pioneer in forum General Chat
    Replies: 5
    Last Post: 9th September 2006, 18:40

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •