User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: Subwoofer installed

  1. #1
    Regular Member DennisTheMenace's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Dorset
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Subwoofer installed

    Got my little sub today and have just finished installing it , so just to bore you here are some pics ......

    power cable to battery on the vectra is dead easy , big grommet behind the glove box so you can drag your power supply in through there


    An ignition supply can befound in the little black plug on the right hand side of the boot its the solid black , there is also an earth bolt so your spoilt !


    He always gets so hot headed ......


    Cables all ran , time to connect it up and nail it down ....


    Remote for sub control is living in the centre console , absolute pig to get it there , will the carpet flex a bit ? will it heck ....


    In job done , off to buy beer .......

  2. #2
    Regular Member Spikey©'s Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    In the sponge-monkey tent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Result! What's it sound like then??? Huh???

  3. #3
    Ex Vec-C Admin ed taylor's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Looking Through a Camera Lens.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra Estate

    Trim : Elite

    Engine : 3.2 V6

    Year : 04

    Mileage : 55000

    Default

    I bet that sounds great, Have you changed your head unit or still useing the factory fit vx one..

  4. #4
    Regular Member DennisTheMenace's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Dorset
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    im still bedding it in needs a few hours of playtime before you can rag it but there is more bottom end to the music now , and yep keeping the original headunit , which is the DAB opera jobbie .

  5. #5
    Regular Member The Doc's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    'Norf Yorks.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Looks good mate, simular to what I did. Is that an active sub? They look sooooo much better when hidden IMO. Seems as if a bit of love has gone into it when installing (no offence to anyone!)

    My amp is fackin huge for the subwoofer. Overkill by a long way but a bargain. And we can't resist bargains. Got to finish that off tommorrow.

  6. #6
    Regular Member DennisTheMenace's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Dorset
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Lol no love mate , its thrown in ! just like to keep my work neat and tidy , it is a 150 w active sub , has just enough grunt to renforce the original system , sounds a bit deeper and complete now .

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Subwoofer and Amp installed :)
    By mickydoos in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 30th March 2011, 17:05
  2. gid installed
    By Al 22 dti in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 21st March 2011, 17:53
  3. How to tell if theres a re-map installed???
    By cammy3000 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 31st January 2011, 16:27
  4. HIDs Installed ish
    By JSYSH466Y in forum Styling
    Replies: 26
    Last Post: 5th February 2009, 23:57
  5. New ICE installed
    By Caterman in forum ICE Gallery
    Replies: 21
    Last Post: 22nd September 2006, 04:14

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •