User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Keep losing my clutch

  1. #1
    Regular Member howardc03's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    lincolnshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Keep losing my clutch

    Hi all

    anyone had or know of this one and what remedy is.

    Last night I lost my clutch completely after about thirty seconds it was fine to the point of been able to engage gear I then pumped the pedal and clutch came back fully. All was fine all last night it then happened again this morning.


    All advice greatly appreciated

    1.8ls vxr replica

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    West
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Sounds like master or slave cylinder, if it's losing fluid then it's usually the slave, gear box out job.

  3. #3
    Regular Member howardc03's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    lincolnshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    K sounds expensive. Before this problem I had a whining thrust bearing that whining has now stopped completely does that give anymore indication to what it is

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. losing my bearings
    By alan66 in forum Suspension, Wheels & Brakes
    Replies: 9
    Last Post: 26th August 2009, 13:02
  2. Losing water?
    By jamesr in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 9
    Last Post: 23rd June 2008, 09:24
  3. losing oil and water
    By axion_9999 in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 5
    Last Post: 8th April 2008, 08:15
  4. DAB losing memory
    By DennisTheMenace in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 21st March 2008, 22:40

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •