User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: HID issues

  1. #1
    Regular Member arkhan78's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Leeds
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default HID issues

    Hi all

    got a couple of issues with my HID's:

    1) when i switch them on 1 light comes on and then i get an error for the other after maybe 1 minute the other one pings on? what could be the issue....i have checked all the wiring and everything is pukka!

    2) I have angel eyes on my signum but the HID's dont seemt o be as bright as most i have seen is there a compatability issue with hid and angel lights?

    cheers in advance

  2. #2
    Ex Vec-C Admin Deztroyer's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    WGAF#5
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    suspect there could be a bulb error - still under manufacter warranty ( most give 2 years cover on aftermarket) so send em back

    most people with angel eyes say there brighter on the standard bulbs than the factory fit lamps - so surprised the hids seem dimmer - makes me think they(the hids) are faulty

    0-Large smile ......every time it's driven

  3. #3
    Regular Member bobby-tupper's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    LEEDS, W.YORKS
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    where did you get them from and how much were they? what k bulbs have you got in the kit?

  4. #4
    Regular Member arkhan78's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Leeds
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    i got them off a reputable chap on here....so dont think its the lights...but then again i might have stuffed them when fitting them who knows....

    they are 6000k

    i think they are out of warranty

  5. #5
    Regular Member bobby-tupper's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    LEEDS, W.YORKS
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    do you want to try my spare 8k bulbs to make sure it isnt a faulty bulb?
    a while ago i had a similar problem and it was dodgy 6k bulb

  6. #6
    Regular Member arkhan78's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Leeds
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    so the bulbs can be replaced without changing the whole kit.....ok sounds good when are you about?

  7. #7
    Regular Member bobby-tupper's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    LEEDS, W.YORKS
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    yes bulbs are seperate some places will try rob you up to £25 per bulb!!!! like they did with me, and ballasts can also be bought on there own
    you have a PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. EGR Issues
    By signum_1.9 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 10
    Last Post: 30th June 2012, 11:51
  2. GID issues
    By kensbey in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 11th May 2011, 17:46
  3. Issues!
    By Danwells72 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 29th April 2011, 01:13
  4. Would I have any issues with...
    By n_hudson in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 24th August 2008, 19:07
  5. mp3 issues with cd 70
    By jeff_g in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 6th June 2008, 22:27

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •