User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Ist fault

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    swansea
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Ist fault

    On restarting car 10 mins after switching off, it wouldn't start. All dashboard lights , radio etc were working, just when I turned the key nothing. After trying about a dozen times started as normal and is now running normal. Any ideas. No warning lights before or since. Did notice that when key was left in ignition the spanner light flashed.

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Motherwell Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    A quick check of the battery leads could solve this.

  3. #3
    Regular Member m8internet's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Cumbernauld, Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by st2malo View Post
    A quick check of the battery leads could solve this
    If the electrics are showing up then highly unlikely

    I see from your profile you haven't put how old the car is, or the make and model
    Please advise

  4. #4
    Regular Member Swaite53's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    South Wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I don't know if it's of any relevance, as I don't know the circumstances around what you were doing. On mine though, if it stalls, then it won't restart until I turn the ignition fully off. Possibly immobiliser / key related.

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    swansea
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    It's a facelift '55 plate. It's not the battery, as all electrics were working. An hour later I left the sidelights on for an hour and a half in Morrisons, started no problem. Has started 5 times since as normal.

  6. #6
    Regular Member m8internet's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Cumbernauld, Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by jrh1 View Post
    It's a facelift '55 plate
    What make and model?

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    swansea
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    '55 Plate vectra 2.2 sri.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Not sure if this a fault or not.............
    By carperjake in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 7th November 2012, 20:39
  2. Replies: 15
    Last Post: 9th July 2011, 22:19
  3. ABS fault...
    By DNS in forum Suspension, Wheels & Brakes
    Replies: 5
    Last Post: 23rd June 2011, 03:05
  4. Another Fault
    By khile in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 20th March 2010, 18:57
  5. swirl valve fault or egr valve fault
    By learoy69 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 20th February 2008, 09:04

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •