User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Pioneer AVIC F900BT

  1. #1
    Regular Member Matt&Jemz's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    CORNWALL
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Pioneer AVIC F900BT

    Well currently relaxing in South France but our headunit has died The screen lights up and the buttons and you can hear the fan running but then the lights go out after about 30 seconds but the fan still runs. Tried resetting it and nothing, tried in another car same problem. Phone pioneer and they said reset if not local dealer, not much use when we still got 1000 miles to drive, can cope without sat nav but listening to Matt all that way will kill me

    Anyone got any ideas?

  2. #2
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Plymouth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Searched for you last night, and on the forums they talk about have u updated it correctly, or do an update.

    There was also talk about going into the service menu and being able to sort it from their... Unfort there wasnt much online about it.

    Soz

  3. #3
    Regular Member Matt&Jemz's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    CORNWALL
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Yeah, Thanks Dan. Registered on that AV Forums as alot of searches take you to that and someone has replied saying the firmware has crashed and needs to be sent off Logged on to the campsites wifi to try and download the latest firmware to see if it will solve it

  4. #4
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Plymouth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Matt&Jemz View Post
    Yeah, Thanks Dan. Registered on that AV Forums as alot of searches take you to that and someone has replied saying the firmware has crashed and needs to be sent off Logged on to the campsites wifi to try and download the latest firmware to see if it will solve it
    Fingers Crossed for ya guys!!

    Going to be boring listening for Matt hearing you natter on all the time :P

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pioneer avic-hd3-ii
    By jb1kenoby in forum Parts for sale
    Replies: 0
    Last Post: 17th July 2010, 18:49
  2. Pioneer AVIC-F900BT Installed!
    By VSRI in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 21
    Last Post: 3rd April 2009, 21:26
  3. Pioneer Avic-d3
    By fenderguitar in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 12th November 2008, 01:54
  4. ###Pioneer AVIC-F900BT###
    By rayvo-gsi in forum Parts for sale
    Replies: 9
    Last Post: 26th September 2008, 11:28
  5. Pioneer Avic x1r
    By suj786 in forum ICE Gallery
    Replies: 7
    Last Post: 14th May 2006, 19:38

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •