User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: 1.8 engine problems running/power

  1. #1
    Regular Member billyyoung's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    dundee
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default 1.8 engine problems running/power

    hi all

    i have a 52 plate 1.8. a few weeks ago my car started to stutter when pulling away and in second gear but once moving it seamed ok. a few days after the management light came on. i bought a code reading software and got a couple of codes and reset the light i also changed the front lamda.this was ok for a day the management light was out and the stuttering was away. the light then came back on with the same fault as above stuttering when pulling away , then it started to run rough on idle once it sat for a while . first thing in the morning it would run rough and also pop or backfire through the air intake the same code came up p0170 but it now has started to run funny driving . if you sit at a stead 30 mph it feels like the engine is kicking you feel a little surge on and off as you drive.

    if you have managed to follow all that has anyone had the same sort of problem or anything i have missed to check

    thanks billy

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    North Wingfield, Chesterfield, Derbyshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C Hatchback Facelift

    Trim : Club

    Engine : Z18XE

    Year : 2005

    Mileage : 100085

    Default

    Check out various threads/posts on here for these symptoms...try Search section..punch in the query into the search section...information on other members experiences should come up...even mine....cheers

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Running problems with a 2.0 DTi
    By Jonathan1985 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 9
    Last Post: 11th April 2011, 11:19
  2. Vectra Running Problems
    By 11mallard in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 2
    Last Post: 7th December 2010, 21:39
  3. Running Problems
    By Steve01 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 10
    Last Post: 22nd November 2010, 10:17
  4. 2.0T running problems
    By peteopc in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 0
    Last Post: 27th February 2009, 23:20

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •