User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: some help needed

  1. #1
    Regular Member Jackal's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    GLASGOW
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default some help needed

    need some help with a problem on my CTDI SRI 150 car just had a main service 2 weeks ago and id hoped that would have solved the problem but alas no. car runs like a dream on the motorway around town etc except when i go up any steep long hills the engine starts to chugg and slowly lose revs and feels like its going to stall i was down to secound gear today just to get it to the top of the hill anyone any ideas ?

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    lanark
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    egr valve?
    swirl ports?
    boost control valve?

  3. #3
    Full Member Vaux-Man-G's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Birmingham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    3rd Injector??


    Bye bye Vec B
    - Hello Siggy!

  4. #4
    Regular Member Jackal's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    GLASGOW
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    3rd Injector no problems there as it has the updated wireing and i cleaned the EGR lastnite and yet again started to lose power on motorway today for about 20 seconds then it just felt lumpy after that all the way home looks like its a trip to the stealers for me then

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Amp help needed
    By minimission83 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 5th March 2012, 22:17
  2. help needed
    By sebadee in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 4
    Last Post: 21st January 2011, 19:57
  3. Help needed!!
    By seannygoat in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 13
    Last Post: 26th December 2010, 17:23
  4. Help Needed
    By Andie-100 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 19th December 2010, 21:51
  5. How To Needed........
    By spennny in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 6
    Last Post: 17th July 2009, 14:17

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •