User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: You blokes are great...

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Holbeach, Lincolnshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default You blokes are great...

    I had the dreaded "limp home mode" activate recently on my 2.0DTI.

    I immediately thought that this was going to costa fair few quid to correct.

    However, after reading a few posts on here the potential problem was the EGR hose.

    After taking off the engine cover there was the little b*gger, a one inch split in the hose.

    Hose has been temporarily patched until I can source a new one but the problem has been fixed, thus saving me a few bob.

    Therefore, I would like to say a massive THANKYOU to you blokes on here helping out blokes like me.

    If I ever get the chance to stand a few beers, I will......!

  2. #2
    Regular Member glenboy's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Sunny Dartmoor
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    You are in the right place for help m8 and glad you found us..........

  3. #3
    Ex Vec-C Admin ed taylor's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Looking Through a Camera Lens.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra Estate

    Trim : Elite

    Engine : 3.2 V6

    Year : 04

    Mileage : 000

    Default

    We try to do our best and help each other out. There is a wealth of knowage on here. Hope you enjoy you time on here and that we can hopefully save you a few quid more.

  4. #4
    Regular Member Daywalker's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Kaunas raj
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Qashqai

    Trim : Visia

    Engine : 1.5dci

    Year : 2010

    Default

    we're a helpful bunch on here and always help each other out where we can

  5. #5
    Regular Member Celes's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Slovenia, Koper
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Opel Signum

    Trim : Sport

    Engine : 3.0 CDTI

    Year : 12/03

    Default

    Having the exact same problem with my 2.2DTi How did you patch the hose mate?

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Holbeach, Lincolnshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Celes View Post
    Having the exact same problem with my 2.2DTi How did you patch the hose mate?
    I took the hose off and tightly bound several layers of gaffer tape around; once done a put a few large cable ties over it and then refitted.

    It will not last forever, just long enough for me to get a new hose.

  7. #7
    Regular Member brifen's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Fareham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Signum 2.0 DTI (Irmscher)

    Trim : Elegance

    Engine : 2.0 DTI 100 bhp

    Year : 2003

    Default

    Quote Originally Posted by Don Reid View Post
    I had the dreaded "limp home mode" activate recently on my 2.0DTI.

    I immediately thought that this was going to costa fair few quid to correct.

    However, after reading a few posts on here the potential problem was the EGR hose.

    After taking off the engine cover there was the little b*gger, a one inch split in the hose.

    Hose has been temporarily patched until I can source a new one but the problem has been fixed, thus saving me a few bob.

    Therefore, I would like to say a massive THANKYOU to you blokes on here helping out blokes like me.

    If I ever get the chance to stand a few beers, I will......!
    Well done to you too for having a look and not only finding the fault but actually temp fixing it too. We'll with the money you've undoubtably saved you can always spend £15 on becoming a full member and supporting the site??

    I'd say this site has saved me a fortune so far with one thing and another (spent loads in other ways though with the odd modification).

    So a BIG 'WELL DONE' to all.

    Bri.

  8. #8
    Regular Member Celes's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Slovenia, Koper
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Opel Signum

    Trim : Sport

    Engine : 3.0 CDTI

    Year : 12/03

    Default

    Quote Originally Posted by Don Reid View Post
    I took the hose off and tightly bound several layers of gaffer tape around; once done a put a few large cable ties over it and then refitted.

    It will not last forever, just long enough for me to get a new hose.
    I thought it was more difficult than that lol

    Will do the mod tomorrow/in the morning

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Silver callipers??? What do us blokes know....?
    By Signum-Steve in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 11
    Last Post: 20th April 2010, 17:24
  2. A real blokes morning!
    By Maverick in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 3rd January 2009, 20:42
  3. For those blokes thinking of having the snip!!
    By Nev in forum General Chat
    Replies: 38
    Last Post: 19th October 2008, 22:24
  4. The Blokes Prayer
    By Vectra-SRI in forum Comedy & Humour
    Replies: 2
    Last Post: 4th March 2008, 21:19
  5. 3 Blokes in a pub in London
    By SCOTTEX in forum Comedy & Humour
    Replies: 5
    Last Post: 28th July 2006, 02:58

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •