User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: 1 key not working

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Malton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default 1 key not working

    Now that I've finally got my Vectra back one of the keys isn't working, it's the one that I kept while the car was being repaired.

    It won't open the doors and when I put it in the ignition i get a picture of a car and padlock on the dash.

    I've looked in the hand book and it mentions re-sync by putting it in the ignition. This hasn't worked. I've also tried it in the ignition (turned to position 2) and pressed lock-unlock (I read that on the net somewhere).

    Any ideas? Is it a dealer job?

    Cheers,

    G

  2. #2
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Plymouth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    what work did u have done on the car??

    sounds like they reset the comp and reset the keys

  3. #3
    Regular Member steve's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Ashington, Northumberland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    must have reset the CIM you'll need to take other key to vx and get paired... same happened to me . 2 min job

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Malton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    New ECU

  5. #5
    Regular Member steve's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Ashington, Northumberland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    yep defo need 2nd key prog into CIM... should be free included in with the work you got done...

  6. #6
    Regular Member Tadpole's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    'I haven’t lost my marbles, they’re in a bag somewhere? .. '
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I feel the place you had the work done (if they did re-set the CIM) should have asked if you have another key as it will also require re-programming hth ...........

  7. #7
    VIP-Member brifen's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Fareham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Signum 2.0 DTI (Irmscher)

    Trim : Elegance

    Engine : 2.0 DTI 100 bhp

    Year : 2003

    Default

    As already been mentioned, 2min job for the stealers and they should have asked if you had other keys as they would need programed. Again as already stated above this should be free for you as they should have done it or asked you to bring your extra keys along at the time.

    Bri.
    Today!! The new tomorrow, live the NOW!!

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Malton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks guys, I'll get it sorted.

    G

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. radio working, not working, working again
    By J P S in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 22nd February 2012, 00:59
  2. Replies: 4
    Last Post: 11th November 2011, 12:05
  3. Replies: 0
    Last Post: 10th November 2011, 22:58
  4. Working out MPG
    By justin32 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 20
    Last Post: 14th October 2011, 10:51

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •