User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: oops, Headlamp Level

  1. #1
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    NULL
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default oops, Headlamp Level

    Hi all,

    I been a very silly boy,

    I was playing around with a certain ebay diagnostic unit and managed to stuff up my AHL

    I replaced the level sensors for my auto level lights and cleared fault code with opcom

    But i just had to hit the basic position calibration button.

    now its all gone wrong keeps saying ecu not calibrated, how the heck do i get it to calibrate, it keeps failing with opcom.

    Anyone live near me with a proper tech2 to sort it or is there a way i can sort it? (baldock)

    thanks

    james

  2. #2
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    NULL
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    scrub that, all sorted, just needed to level the car out while re-calibrating!

    thank god for OPEL/VAUXHALL TIS cd.

  3. #3
    Forum Moderator soulman's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    VOTING UKIP IN AVELEY
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall

    Trim : Astra Twin Top

    Engine : 1.9cdti

    Year : 07

    Default

    glad you got it sorted fella

  4. #4
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    NULL
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i got 2 questions

    1. Can i put a sports switch in my 3.2 v6 signum auto?

    2. what would be involved and parts needed to do and auto to manual conversion?

    thanks

  5. #5
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    NULL
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    oh i mean sports button as i noticed the autobox is permanently in economy mode, and the is a transmision sports light on the dash, seperate to the sports button for ids

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Big oops or small oops? infor needed
    By davidmcd2002 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 13th April 2011, 17:44
  2. headlamp level
    By davidj387 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 12th September 2009, 01:00
  3. Oops
    By Sawyer Reynolds in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 4
    Last Post: 17th April 2008, 20:00
  4. oops
    By John35 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 30th August 2007, 16:11
  5. OOPS! Something else to add.......
    By Caterman in forum Quick Photo Album
    Replies: 22
    Last Post: 4th March 2006, 00:33

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •