User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Changing stereo and screen without code?

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Tyrone
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Changing stereo and screen without code?

    Hello all!

    My standard orange screen had a few pixels die on me last winter.. it's the GID I think.. the one that displays trip computer info, radio station etc. The one up from the more basic screen with blockier writing and one down from the colour ones I believe.

    Anyway, I've been offered a whole new head unit, the 4 cd changer one the same as mine but apparently with a colour screen. There's no codes etc accompanying it though, as this things been lying around for ages in a hoarders paradise!

    Could someone please let me know if I can swap these over and what it would entail?

    I have my own code but not the one from the other unit.

    Thankyou guys!

    Nick

  2. #2
    Full Member kenp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Kr. Hyllinge, Denmark
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C


    Engine : 2.2 Direct

    Year : 2004

    Default

    if they are paird together then it probaly will work.. (sounds like a NCDC radio unit, due to the CID). but you probaly dont have alle the wiring present..

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Tyrone
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Cheers, they are both ccr 2006 models though.

    Does that make any sense to anyone, is it possible to get a colour one of these (I haven't actually seen it on!) and does that help or hinder swapping them over?

    Any help greatly appreciated, as would like to finally remedy my blotchy screen!

    Cheers!

    Nick

  4. #4
    Regular Member glenboy's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Sunny Dartmoor
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I know what your talking about,yes you can get a colour one and the only way to find out is to fit it,good luck.......

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Changing display/stereo
    By 19CDTi in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 4th October 2012, 07:57
  2. changing standard stereo?
    By dickos in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 9
    Last Post: 25th September 2010, 12:42
  3. A question about changing my stereo
    By trendwarfare in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 15th May 2010, 20:30
  4. changing stereo
    By shearzy in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 22nd October 2009, 22:00
  5. Single Din Stereo and screen
    By bigtime5001 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 10th July 2009, 21:44

Visitors found this page by searching for:

vectra c screen need coding

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •