User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: What's that connector?

  1. #1
    Regular Member Largespanners's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Swindon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default What's that connector?

    Hi All,

    I found a connector and was wondering what it's for.

    2007 2.8 elite hatchback.

    Standing at the back of the car, looking into the boot, there is a hatch on the right hand side. In that area is a connector/multiplug all wrapped up in sticky foam.

    Has anyone got the foggiest idea what it's for?

    Cheers
    Large

  2. #2
    Full Member plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    346 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 150

    Year : 05

    Mileage : 74000

    Default

    Sounds like the connector for the Tyre Pressure Monitoring System
    Plasma's Tech2 services are now open and able to provide services

  3. #3
    Admin & Membership Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia

    Trim : irmscher

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2009

    Default




  4. #4
    Regular Member Celes's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Slovenia, Koper
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Opel Signum

    Trim : Sport

    Engine : 3.0 CDTI

    Year : 12/03

    Default

    I found that too in the boot of my 3.0 Siggy on the driver's side. My mother in her 2.2 has a black box there, but mine doesn't. There is a rushing water noise (lol) coming from there as I'm driving along and my rear wiper and nozzle don't work.

  5. #5
    Regular Member Largespanners's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Swindon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Cheers guys, and thanks Bigmac, that's exactly the picture of the connector.

    :-)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. What's this connector for?
    By Critch in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 2nd February 2012, 09:31
  2. What does this connector do?
    By BigWilko in forum Y & Z30DT Specific
    Replies: 9
    Last Post: 15th December 2011, 00:50
  3. anyone know what this connector is for?
    By trendwarfare in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 26th May 2010, 07:01
  4. What does this connector do?
    By paulw563 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 14th May 2008, 00:44
  5. Connector
    By Barry in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 29th April 2008, 06:58

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •