User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: 52 2.2 elite auto no drive

  1. #1
    Regular Member cerbrious's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Wigan
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default 52 2.2 elite auto no drive

    car has now lost all drive did go reasonably slowly just slightly noticable then whammy no go at all seems to select the gears just fine including in manual mode but engine revs lift with throttle but no go at all almost like clutch gone in a manual.
    scanner shows codes relating to speed sensors exact codes can be provided if required rac towed her home he seemed to recon it might be some kind of saftey lock out of gear if all correct sensor readings not present can anyone help i've not a clue about autos i couldnt even see a transmission dipstick to check the oil

  2. #2
    Regular Member Tadpole's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    'I haven’t lost my marbles, they’re in a bag somewhere? .. '
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I don't know anything about Auto's but do hope you are able to sort the motor, good luck ..........

  3. #3
    Regular Member byebyeitsagsi's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Check your coolant level how is that sitting?

  4. #4
    Regular Member cerbrious's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Wigan
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    coolant leavel is about where it always is

  5. #5
    Regular Member byebyeitsagsi's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    It does'nt sound like the common autobox problem then. If you do a search there is plenty about that on here.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2.2 auto drive problems
    By jon1.9cdti in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 8
    Last Post: 30th December 2012, 20:48
  2. 04 sigbum 2.2 auto, lost drive
    By Mopar Man in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 2nd February 2012, 11:06
  3. Af40 auto gearbox loss of drive.
    By ricky1 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 3rd October 2010, 21:57
  4. 2.8t Elite test drive
    By paulwilco in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 27
    Last Post: 26th February 2009, 23:09
  5. Auto Express get a drive in the Insignia
    By jonesy_ni in forum Insignia car chat
    Replies: 6
    Last Post: 15th August 2008, 07:02

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •