User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: Aux input- CD70

  1. #1
    Regular Member amiddleton's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Hull
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Aux input- CD70

    I am looking at buying a DVD kit for the headrests and would like to know if i could run an input to the AUX on the head unit so the sound comes out the speakers in the car. I currently have a hands free kit but its pants so it can come out. If i can does anyone know what input connections i need if poss.

    Cheers

  2. #2
    Full Member plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    346 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 150

    Year : 05

    Mileage : 74000

    Default

    You need a CD70 from an 08 plate car to have an Aux input
    Plasma's Tech2 services are now open and able to provide services

  3. #3
    Regular Member amiddleton's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Hull
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Not good what's the external in is that speciel for hands free kits
    Cheera

  4. #4
    Full Member plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    346 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 150

    Year : 05

    Mileage : 74000

    Default

    Where do you see an External In?
    Plasma's Tech2 services are now open and able to provide services

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    North East
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thought the external in was the phone connection (mono) and the aux in was only available on the much later versions.

  6. #6
    Full Member plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    346 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 150

    Year : 05

    Mileage : 74000

    Default

    your quite right, was checking to see if he was looking at the back of the radio connections or the aux-in on the cubby hole.
    Plasma's Tech2 services are now open and able to provide services

  7. #7
    Regular Member amiddleton's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Hull
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Yeah its when my phone rings it comes up and says external in. i thought it could have been where i could disconnect the phone and put i line in from the DVD player. Looks like i may be disapointed.

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    North East
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    You could but it would be in mono and also you'd need to create a workabout to make it switch to the external input, as the car kits earth a wire to make it switch, so you could just wire in a switch.

    There is a thread about modifying the radio to allow for an phantom aux input, but it involves soldering inside the radio and creating a cd of "silence".

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. cd70 aux input
    By Grimo72 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 23
    Last Post: 25th January 2011, 09:28
  2. wheres my aux input on my cd70 navi
    By PeterVV in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 27th October 2007, 12:42
  3. Auxilary input? Can I connect my i-Pod to my Navi CD70?
    By Mattscales in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 23rd October 2007, 14:48
  4. CD70 & Ipod input(Again)
    By Mad_Matt in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 5th September 2007, 11:54
  5. CD70 input
    By Phil in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 25th August 2006, 16:51

Visitors found this page by searching for:

2006 Vauxhall vectra c radio cd70 navi upgrade for aux

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •