User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: ECU and CIM lost memory?

  1. #1
    Regular Member blue estate's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    oh well.. I tried..
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question ECU and CIM lost memory?

    Following on from this thread got the car to Vauxhall at my cost?!
    Wouldnt start so had to pay for recovery to the dealers Monday am, £25 *sigh*

    Had a call from them just now to say all done. The ECU and CIM? had to be re-programmed as it wasnt connecting with the keys and wouldnt start the car.

    What the **** would cause that? Will it happen again? Is it something I have done? Slightly puzzled!? lol

  2. #2
    Regular Member Tadpole's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    'I haven’t lost my marbles, they’re in a bag somewhere? .. '
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Sounds as if you have a fix will be interested to hear the 'why it went wrong' comments ......

  3. #3
    Regular Member si_hoss's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Stevenage, Herts
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by blue estate View Post
    Following on from this thread got the car to Vauxhall at my cost?!
    Wouldnt start so had to pay for recovery to the dealers Monday am, £25 *sigh*

    Had a call from them just now to say all done. The ECU and CIM? had to be re-programmed as it wasnt connecting with the keys and wouldnt start the car.

    What the **** would cause that? Will it happen again? Is it something I have done? Slightly puzzled!? lol
    My ECU last month was doing something similar, my mechanic said he had to re-programme it a few times as it seemed to lose it's memory after a few hours. It locked and alarmed fine from the key, would turn over but wouldn't turn the fuel pump on. Never did get a full reason, when I posted on here no one had ever heard of it! I've got a 2002 2.2DTi btw.

  4. #4
    Admin & Merchandise Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    46 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    46 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Glad you got it sorted bud very strange tho

  5. #5
    Regular Member blue estate's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    oh well.. I tried..
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Totally wierd!? I just glad i got the car back so quick.... just seeing me with no car for Billing

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. memory problems please help
    By neill in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 6
    Last Post: 1st January 2012, 22:41
  2. sky + box memory
    By stevie16v in forum General Chat
    Replies: 21
    Last Post: 20th November 2011, 14:03
  3. Ps3 memory help
    By Adz86 in forum Games Room
    Replies: 1
    Last Post: 9th October 2009, 10:25
  4. 1gb memory
    By Marty J CDTI in forum General items for sale
    Replies: 3
    Last Post: 28th April 2007, 12:52

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •