User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Dam Bulbs Again

  1. #1
    Regular Member KC's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    West Lothian
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Dam Bulbs Again

    Doe's any one else have the same problems with bulbs as I do?

    Bought some + 80% night breakers I think they were! and the offside has blown after only 6 months. You may say well thats tough luck, but I have to replace bulbs mainly dipped every 5-6 months of use and its a pain to change them never mind the cost of premium bulbs etc.

    Any body else had / has this problem?
    Last edited by KC; 28th June 2009 at 18:54.

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Have you checked the voltages going to the bulbs? If too low this can prematurely wear out bulbs. Likewise if voltage is too high.

  3. #3
    Regular Member KC's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    West Lothian
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Big Dave View Post
    Have you checked the voltages going to the bulbs? If too low this can prematurely wear out bulbs. Likewise if voltage is too high.
    No Dave Nothing like that. I noticed a brightness when I rev the engine up in the dark, but according to a few posts on here seems that is normal.

    I turned them on not long after I had started the motor and wonder if I should have idles the car for a few seconds first??

  4. #4
    Regular Member Zark's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Herts
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by KC View Post
    Doe's any one else have the same problems with bulbs as I do?
    Tried HIDs??

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 23rd March 2013, 23:10
  2. Bulbs Bulbs Bulbs - non-Xenon .. Best performance?
    By Saf_789 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 49
    Last Post: 21st December 2012, 08:44
  3. 80w bulbs
    By wullie-t27 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 15
    Last Post: 12th July 2012, 11:00
  4. LED bulbs
    By The Gas Man in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 20th December 2010, 09:47
  5. Bulbs!!!
    By thegoldenbullet in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 17
    Last Post: 26th September 2007, 14:22

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •