User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: help 2.0 t boost loss

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    norfolk
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default help 2.0 t boost loss

    hi i have a 2003 2.0 t which is standard apart from a forge dump valve. ive not had it long and the dump valve has only been fitted a couple of weeks but has done over 1000 miles with it fitted...


    The problem is that my car is not boosting you can hear the turbo spin up but lost all performance. So i thought ill take the dump valve off and put the standard recirculating back on and checked for leaks. but still not boosting ???


    Has any one got any ideas???

    also any one with any pics of the standard recirculating valve just so i know ive put it back in right .....



    many thanks

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    asdasd
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    New turbo?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. No Boost/Irregular Boost
    By Seery_SRI in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 5
    Last Post: 8th March 2011, 08:48
  2. boost flat spot boost????
    By lgtuk in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 14
    Last Post: 7th June 2010, 16:14
  3. CDTI 150, 10k Boost De-Coked & New Boost Sensor
    By Vaux-Man-G in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 4th January 2010, 12:02
  4. no power off boost then savage boost at 2300rpm
    By 9tjc in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 0
    Last Post: 2nd January 2010, 00:21
  5. cleaned boost sensor and still shows over boost
    By chowwie in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 14th November 2008, 09:23

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •