User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Cruise Control Not Working

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Bamber Bridge
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Cruise Control Not Working

    Hi,

    The cruse control has stopped working completely in my 52 reg Vectra Club. Just wondered if anyone has had the same problem?

    I've read elsewhere that it could be a switch on the brake/clutch pedal, although pulling the pedals right up with my foot whist driving makes no difference... it is completely dead!

    Does anyone know which fuse to check (no mention of the cruise control circuit in the handbook or Haynes manual)? Everything else in the car is working (apart from the bloomin' heater motor sticking/thermal resistor blowing again, but that's another story!). Is it the switch on the stick on the steering column, blown fuse, computer gone wonky... any suggestions that would avoid having to take it in to Vauxhall would be gratefully received!!

    Many thanks,

    Craig


    ps Sorry if I've posted this in the wrong place... tried to delete it and put in the electrics problems sub-forum but couldn't work out how to delete it... sorry!!
    Last edited by dt100; 20th June 2009 at 10:40. Reason: Apology!

  2. #2
    Regular Member macdad's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    East Midlands
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Some times the switch on the end of the stalk does'nt work due to a bad contact....get hold of some electrical contact cleaner,and try spraying the actual switch,folk on here have done that..and it's worked so worth a try m8.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. cruise control not working
    By bigsteve3.0v6 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 9th October 2011, 21:53
  2. Cruise Control not working :(
    By Princess D in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 38
    Last Post: 14th January 2011, 16:16
  3. Cruise Control - working again!!?
    By djr69uk in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 30th March 2009, 19:30
  4. Cruise Control not working
    By jonnyc in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 12
    Last Post: 21st December 2007, 04:53
  5. Cruise control not working
    By armoured farmer in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 6th August 2006, 21:07

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •