User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: Signum ICE "Panel" Problem

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Leverstock Green
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Signum ICE "Panel" Problem

    My Daughter's Signum radio/CD has stopped working.

    On the multifuction centre display, the word "Panel" is displayed where I believe the radio station information etc, should be showing.

    She has looked in the manual but says it doesn't help

    Can any of you guys assist please.

    Many thanks,

    Rob

  2. #2
    Regular Member Jamie's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Worcestershire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Could be any number of problems Rob, gonna need a little more info:

    1. Model and Year of Signum.
    2. Model of Radio.
    3. Does it only happen when the Stereo is on, or is it constant.

    Could be a problem with the stereo, but is more likely a problem with the computer thatr controls the MFD ...... should be a warranty job if the car is young enough, but will probably need to go to Vx, or someone else with a Tech2, to diagnose the fault.

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Leverstock Green
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hi,
    Thanks for your reply
    The model is a 2003 Signum 2.2 Elegance, the ICE is a CCR 2006 and the "Panel" only comes on when the radio ON button is pressed.

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2005
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i had this problem in my 53 plate signum on the same stereo unit,

    you will need the radio code ( 4 digits ) and some stereo pullers,

    simply pull out the stereo from the facia, only has to come out an inch to break the contacts in the back, wait 30 seconds and plug it back in again,

    then enter the radio security code as per the stereo manual,

    all should be fine then

    well, it worked for me , after driving round for two days hitting every button ( some with nothing to do with the stereo , lol ) trying to get it to unfreeze

    BB

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    SOMERSET
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Brake buster
    i had this problem in my 53 plate signum on the same stereo unit,

    you will need the radio code ( 4 digits ) and some stereo pullers,

    simply pull out the stereo from the facia, only has to come out an inch to break the contacts in the back, wait 30 seconds and plug it back in again,

    then enter the radio security code as per the stereo manual,

    all should be fine then

    well, it worked for me , after driving round for two days hitting every button ( some with nothing to do with the stereo , lol ) trying to get it to unfreeze

    BB
    IF YOU CANNOT GET THE RADIO OUT, JUST TAKE OUT THE FUSE LOCATED ON THE LEFT HANDSIDE OF THE GLOVE BOX OUTSIDE PANEL, THE ONE THAT YOU MUST HAVE THE PASSENGER DOOR OPEN, CHEERS

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Leverstock Green
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thank you Chaps.

    I will give it a try at the next opportunity when I see my Daughter.

    Cheers,

    Rob

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 5th January 2013, 01:37
  2. "Winter" Wheels ? Are 19" Snowies best for the "Summer" ?
    By Woody in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 21
    Last Post: 5th October 2012, 18:43
  3. Replies: 51
    Last Post: 17th March 2011, 01:20
  4. Replies: 5
    Last Post: 3rd March 2010, 08:40
  5. Anyone familiar with a "Swirl Pot" problem?
    By bullboyshoes in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 16th September 2008, 12:56

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •