User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Thread: eco2

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Glasgow
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default eco2

    hi guys just got the eco2 box from a guy on here, i fitted it fine and it runs great, but next to the LED theres a small dial n thats it, any idea i find out what setting im on etc?
    Martyn

  2. #2
    Regular Member MattW's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Sheffield
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    What is the dial set to?

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Glasgow
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    i dont see number or anything..?
    its just little dots i bealive.. its facing 1 and 7 i think

  4. #4
    Regular Member MattW's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Sheffield
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    This is what the eco2 should look like:

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Glasgow
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    homm, done think the numbers are their i'll have another look tonight, many thanks guys, btw do you just set it till you feel happy with it? or is their a limit..? i have 100k miles so dont wanna push it.. lol

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Glasgow
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    hi guys i just started messing about with the box..
    it was set at one and i put it round clockwise and it wouldnt go past 4, so i put it anti clockwise to about 9? acording to the pic here, and when in third boosting the spanner light comes on. does this mean its too high?

  7. #7
    Regular Member Robclowes's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Crewe/Market Drayton
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Yep turn it to between 12 and 11 for good power and economy. I woudnt turn past 11!!!

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Glasgow
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    so is 11 high power? the higher the number the lower the power or wat? i think its at 9 just now.. i want to be running as much power as pos but still have good economy..

  9. #9
    Regular Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Glasgow
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    ?>?>?>?

  10. #10
    Regular Member Robclowes's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Crewe/Market Drayton
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Just keep it at 11 and all should be fine. The green box doesnt have the power of a crd2!!!

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DTUK ECO2 for sale
    By swainey in forum Parts for sale
    Replies: 3
    Last Post: 3rd June 2009, 20:54
  2. ECO2 Tyre Pressure.....
    By textilewales in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 16th June 2008, 22:47

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •