User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: fan speed switch stopped working

  1. #1
    Regular Member beefycol's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    telford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default fan speed switch stopped working

    ok it not on my vectra it on my astra vxr but they got same kinda swith, eletrical one, ov thing is check fuse (havent had chance yet) can any think of any other things?

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Sutton Coldfield
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    cabin fans or radiator?

  3. #3
    Regular Member neilybhoy1888's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    caithness
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    fan resistor is prob gone bud. i have seen it once or twice on vx but loads on the old rovers

  4. #4
    Regular Member beefycol's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    telford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by neilybhoy1888 View Post
    fan resistor is prob gone bud. i have seen it once or twice on vx but loads on the old rovers
    did on my rover,
    it comes up on the computer im turning the speed of the fan up, but no air comes out at all

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Sub has stopped working
    By inchy1981 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 7th December 2012, 16:35
  2. Vec 57 - Fan Speed 1-3 stopped working?
    By preecy in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 15
    Last Post: 20th July 2012, 11:21
  3. Right my hid stopped working
    By marc vectra sri in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 9
    Last Post: 21st December 2011, 15:22
  4. DAB stopped working
    By sandman1001 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 8th February 2011, 22:27
  5. Air Con stopped working
    By pvmoore in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 0
    Last Post: 30th July 2009, 22:31

Visitors found this page by searching for:

astra vxr fan not coming on

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •