User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: ECU problem

  1. #1
    Regular Member stevie1's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    CO DURHAM
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default ECU problem

    has anyone ever had a problem with the ecu unit on there car,ive got a signum 19cdti 150 and its been in and out of the dealers trying to solve the problem,spanner through car light keeps coming on and every now and then its got a lack of power and a rough idle its had a new egr valve on but hasnt solved the problem.
    its now getting a new ecu fitted so hopefully this will cure it,
    anybody had this changed on there car ?

  2. #2
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I believe a few have had them changed, but not many.
    Now I need a turbo to keep up!

  3. #3
    Regular Member stevie1's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    CO DURHAM
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    well i spoke to the dealers today and my engine ecu had been fitted and they were in the process of programing it or whatever they do to it,and i should have it back tomorrow once they have test drove it to see if everything is ok,(fingers crossed).
    out of curiosity does anyone no how much a ecu costs as mine is getting done under warranty thankfully,someone has told me they could cost about £1000 is that right ?

  4. #4
    Full Member plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    346 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 150

    Year : 05

    Mileage : 74000

    Default

    approx £500 retail.
    Plasma's Tech2 services are now open and able to provide services

  5. #5
    Regular Member stevie1's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    CO DURHAM
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by plasma View Post
    approx £500 retail.
    plasma, do you by any chance no where the ecu is located

  6. #6
    Full Member plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    346 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 150

    Year : 05

    Mileage : 74000

    Default

    may be wrong, think its down by the offside wheelarch liner/bumper (for the Z19DTH it is anyhoo)
    Plasma's Tech2 services are now open and able to provide services

  7. #7
    Regular Member stevie1's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    CO DURHAM
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by plasma View Post
    may be wrong, think its down by the offside wheelarch liner/bumper (for the Z19DTH it is anyhoo)
    cheers plasma,ill have a look when i get it back

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Rear Signum Light problem problem - help
    By scw02102 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 8th July 2012, 21:12
  2. Wiper Electrical Problem? (Not sticking or cold weather problem)
    By SRIAdam in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 7th July 2012, 16:13
  3. 1 problem sorted and 1 more problem arises
    By bunsen1 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 22
    Last Post: 4th April 2011, 13:03
  4. Bit of a problem, Need Help
    By vectrasri-j in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 18th January 2010, 19:21
  5. Problem...? Vectra SXI...problem with starting after filling with fuel?
    By doozer in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 8th November 2008, 09:40

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •