User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Has anyone ever experienced

  1. #1
    Full Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    N/A
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Golf 7

    Trim : GTD

    Engine : 2.0 TDI 184PS

    Year : 2014

    Mileage : 40000

    Default Has anyone ever experienced

    A juddering at 2,000rpm on a 1.9 [150] along with the loss of boost which sometimes happens, at 2,250-2,750rpm) with the EM light on. The EM light stays on for about a second, goes out and normal boost returns?

    The car doesnt jump into limp mode just a loss of boost ie massive flat spot.

    Looking for any suggestions if anyone has experienced this before I have to fork out to have a code that may or may not be present.

    Cheers guys for any advice.

    Gazza4

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    preston
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Pretty sure I've experienced loss of power but no lights on dash or eml on, I don't worry about it much, just carry on driving. Ive cleaned the egr, give it a good service and a thrashing and all now seems well.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Need a more experienced members hand
    By owen_999 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 15
    Last Post: 7th January 2013, 18:56
  2. Just experienced the Vectra understeer!!
    By mucklestone in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 30th September 2009, 21:21
  3. anyone lowered experienced this?
    By duncan2008 in forum Quick Photo Album
    Replies: 12
    Last Post: 17th June 2009, 21:32
  4. Has anyone experienced a warranty claim through Suregard
    By jlb777 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 4th August 2008, 13:05
  5. Has Anyone Experienced problems with AFL yet?
    By gizmo10119 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 26
    Last Post: 22nd January 2008, 18:01

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •