User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Hi All- NEED HELP WITH a Signum INDICATOR FAULT PLS

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    North London
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Hi All- NEED HELP WITH a Signum INDICATOR FAULT PLS

    I have a 2004 Vauxhall Signum where the OSR indicator has failed causing the display to indicate a fault. It's not the bulb or holder or fuses, I have tried replacing underbonnet, behind glove and rear body control modules swaopping with SH units and failed to fix! Fault code is Open Circuit to OSR Indicator. The indicator tends to work when first powered for a few flashes then fails.Does the rear module have to be programmed to the existing system? Any help would be greatly appreciated as I'm at my wits end

  2. #2
    Full Member Teamtom's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    East Sussex
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    You say the fault is sporadic and is an open circuit. I'd be more inclinded to investigate the indicator stalk istelf.
    Rubbin'z racing Harry!


  3. #3
    Regular Member rushy's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Old School Vectra-C.Com. Residing in sunny Leeds.
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Teamtom View Post
    investigate the indicator stalk istelf.
    The stalk can't be removed on its own, its integrated with the CIM module (a £350 fix) I'm not saying it is the CIM but it controls all dials, immobiliser and indicator functions amongst other things.

  4. #4
    Admin plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    144 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    144 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    if the front one works fine then its not the CIM, could be chaffed wiring from the REC through to the bulb cluster. If your still stuck come down to Brentwood 13th - 14th June, and we'll strip it out and trace the problem, (check the link in my signature)
    Plasma's Tech2 services are now partially open and able to provide services



    Come Join our new forum Insignia Owners.com for all your Insignia chat and needs

  5. #5
    Full Member Teamtom's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    East Sussex
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by rushy View Post
    The stalk can't be removed on its own, its integrated with the CIM module (a £350 fix) I'm not saying it is the CIM but it controls all dials, immobiliser and indicator functions amongst other things.
    woah! not aware of that. What a rubbish idea!!!! anyway, such is life.

    Looks like it may be the job for a stealer unless you can find any faults with wiring.

    .check earth point near the rear light clusters. Also check that all pins in multi-plugs look ok etc etc.
    Rubbin'z racing Harry!


  6. #6
    Regular Member rushy's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Old School Vectra-C.Com. Residing in sunny Leeds.
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Forget the dealer, take Deans offer up, he know his stuff when it comes to the Vecs electronics.

    Quote Originally Posted by plasma View Post
    if the front one works fine then its not the CIM, could be chaffed wiring from the REC through to the bulb cluster. If your still stuck come down to Brentwood 13th - 14th June, and we'll strip it out and trace the problem, (check the link in my signature)

  7. #7
    Regular Member big rich's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    birmingham
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    welcome

  8. #8
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Plymouth
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by rushy View Post
    Forget the dealer, take Deans offer up, he know his stuff when it comes to the Vecs electronics.
    after what ive heard about Plasma.... he can work on my car anytime!!

  9. #9
    Ex Vec-C Admin ed taylor's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Looking Through a Camera Lens.
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Dean is a Top bloke. Take it from me.

  10. #10
    Regular Member John C S's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Gangsta crossover on the drive? Check
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Diet1985 View Post
    after what ive heard about Plasma.... he can work on my car anytime!!

    Sounds like a line from the film Top Gun.
    " Kazansky, you are still dangerous, You can be my Wing Man anytime"

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Indicator Fault
    By philc1210 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 15th February 2013, 23:50
  2. Indicator intermitant fault
    By Photog Dave in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 31st March 2011, 22:51
  3. Indicator fault
    By TopRod in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 12th November 2010, 16:29
  4. Fault indicator.
    By Saxman in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 6th April 2010, 20:42
  5. Indicator fault
    By Sp33dy in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 23rd March 2010, 03:34

Visitors found this page by searching for:

tablet okanac

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •