User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: sounds

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sydney
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default sounds

    Where do I start with this car. Holden Vectra ZC

    It has been a dog since I got it.
    Now I have no sound of the indicators operating (clicking sound) no alarm sounds when you for example leave the headlights on.

    any Ideas as to where the sound device is so I can see if it is connected.

    Some times the whole control panel just goes mad, all lights flash, intruments go dead. Comes right then does not do it again for a very long time. This times it has been several momths.

    Some times I thnk there is a loose plug or conenctor somewhere as it seems that there is a connecton with a bump in the road. It does it once then it ios ok for some time. Currently it has not done it for a couple of months.

    Cruise control is not working (yet to try the ideas given here).

    Brake pads indicator id up on the control panel but all the brake pads and the sensors are ok.

    There has been a string of other things some of which has been fixed and some I have not mentioned. There has been a long history of problems with the car and I am not impressed.

    has any one any ideas on any of the above current issues?

    Where is he computer modules so I can check all the plugs and sockets in and out.

    grumpy

  2. #2
    Regular Member JSYSH466Y's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Newcastle under Lyme
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The sound of the indicators I thought came from the relay ticking

  3. #3
    Regular Member steve1975l's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Surrey
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I had strange electrical display problems on the cluster and it was the CIM module under the steering wheel.

  4. #4
    Regular Member glynn's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    stevenage, hertfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    sounds like tha cim module behind the steering wheel, has had enough, probably needs tech 2ing to double check, dealers here charge about £300 for a new one reprogrammed

  5. #5
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sydney
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks guys for the adice. I will have a look at the weekend to see wha I can find. Too dark here after work these days.

    I am sure the indicator audiable indication is via an electronic type speaker. The indicators work ok but is is just that you never know if you have pushed the indicator stick enough. Also there is no audiable sound for when you leave the headlights on when you turn take the key out. there are also other audiable sound wihicj do not happen so I think it is the speaking device is not working. I have no idea where it is.

  6. #6
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The speaker for those sounds your missing is located on the CIM
    Now I need a turbo to keep up!

  7. #7
    Regular Member steve1975l's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Surrey
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Yep my money is on the CIM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. sounds rough
    By welshboy in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 11
    Last Post: 3rd January 2011, 22:53
  2. this sounds
    By dave16v in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 10th October 2008, 21:42
  3. What sounds the best.....
    By BigMan in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 17
    Last Post: 22nd September 2008, 19:26
  4. Here we go new sounds.....
    By ACE.TAG in forum ICE Gallery
    Replies: 16
    Last Post: 5th September 2007, 19:46
  5. Sounds Like
    By VauxVeteran in forum General Chat
    Replies: 13
    Last Post: 25th July 2007, 23:37

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •