User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Instruments go dead

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Australia
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Instruments go dead

    Hi All, I have a weird problem with an Aussie 3.2 Veccy CDXi 2005, during driving the instruments go dead, backlights OK, but no indications, gear, blinkers, odo, speedo, tach....nothing. Just as the dials drop to zero, the seatbelt, airbag, parkbrake and batt lights come on for 2-3 secs, and a yellow pic of the steering wheel with an exclamation mark in the centre lights up for about 3 secs.
    But, if I press the Hazzard lights...it all comes back on. Anyone want to have a guess?

  2. #2
    Regular Member rushy's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Old School Vectra-C.Com. Residing in sunny Leeds.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : SRi


    Engine : Z22SE (2.2 Petrol)

    Year : 2004

    Mileage : 137000

    Default

    Just answered you in the other thread mate.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Instruments all dead.?
    By Bigtee in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 10
    Last Post: 19th October 2010, 20:52
  2. Loss of instruments
    By tangoman in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 11
    Last Post: 18th October 2009, 07:54
  3. Replacement instruments .
    By Suffolk Boy in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 24th August 2009, 20:54
  4. What instruments....
    By lofty in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 13
    Last Post: 5th November 2008, 04:09
  5. No Instruments or Radio?
    By pauls898 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 11
    Last Post: 10th July 2007, 20:17

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •