User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Headlamp Washer Question

  1. #1
    Regular Member redraptor_141's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Sailing the High Seas on HMS Ark Royal
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Headlamp Washer Question

    Okay ive got a parts list for it but ive just looked and i dont have the Wiring!! but i do have the relay and the fuse....weird. ive got the wiring for the sensor which is good as i want a GID but thats a differnt story.

    is there a way of hooking the wiring in? or will i just have to take the feed off the window washer one? so i get them come on when i wash the windows? its annoying as i want them so i can use my HID's on public roads as i only use them on private roads of cource

    lol i hope all of this makes sence!

  2. #2
    Regular Member Penfold101's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Combination of Preston and Oxfordshire...
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    No idea if you can just piggy-back the window washers mate as I'm not a leccy, but if you take the feed from the relay itself it'll still need tech2ing to activate them...

  3. #3
    Regular Member redraptor_141's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Sailing the High Seas on HMS Ark Royal
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    ahh its worth a go before i link it to the relay then i suppose. whats the worse it can do exept throw up a error code? lol there low voltage anyway so its not going to burn out the wiring!

  4. #4
    Regular Member mhvcbv's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    cambs
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    hi
    yes you can wire it up m8
    i have done this myself and you will need it to be tech2'd after.

  5. #5
    Regular Member mhvcbv's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    cambs
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    hi me again
    just had a look and you need a wire from pin 26 from XE2.
    undo the fuse box and remove and its the connector at the top closest to the windscreen.
    and put the wire to the hole on the right next to the screw hole.

  6. #6
    Regular Member redraptor_141's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Sailing the High Seas on HMS Ark Royal
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    okay once ive done that is the other side of the plug the earth then? and will i have to wire anything else up from the relay as my TIS gives me a picture of it all so i understand what you mean at the moment but is it just a case of XE2 plug 26. sticking a wire on that sticking that into the pump connector and then the other pump wire is to earth? i hope it is that simple....lol im probbly explaining it is a really difficult way!

  7. #7
    Regular Member mhvcbv's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    cambs
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by redraptor_141 View Post
    okay once ive done that is the other side of the plug the earth then? and will i have to wire anything else up from the relay as my TIS gives me a picture of it all so i understand what you mean at the moment but is it just a case of XE2 plug 26. sticking a wire on that sticking that into the pump connector and then the other pump wire is to earth? i hope it is that simple....lol im probbly explaining it is a really difficult way!
    yes m8 earth sorry missed that out.
    it goes to the earth point next to the fuse box on the wing.

  8. #8
    Regular Member redraptor_141's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Sailing the High Seas on HMS Ark Royal
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thats Brill thanks. another jobbie to add to the list lol

  9. #9
    Regular Member kenp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Kr. Hyllinge, Denmark
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C


    Engine : 2.2 Direct

    Year : 2004

    Default

    as said it can be retrofitted did the same to mine. with help from andy.l

  10. #10
    Regular Member ditchp's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    The world famous city ground
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra cdti estate

    Trim : Get a

    Engine : Dirty diesel

    Year : 2006

    Default

    Quote Originally Posted by mhvcbv View Post
    hi
    yes you can wire it up m8
    i have done this myself and you will need it to be tech2'd after.
    you got your's working now then mate....mine are a little weird, have all the loom there and tech2'd on but still not working...
    Midlands Mod Shop - NFFC.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. For Sale: Facelift Headlamp Washer Kit
    By leeds vectra in forum Parts for sale
    Replies: 3
    Last Post: 27th September 2011, 19:52
  2. Headlamp washer covers..
    By ROY2593 in forum Parts for sale
    Replies: 5
    Last Post: 14th February 2009, 22:32
  3. pre-facelift headlamp washer kit
    By andy.l in forum Parts for sale
    Replies: 3
    Last Post: 22nd December 2007, 20:25

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •