User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: rear de-mister not working

  1. #1
    Regular Member AKeeNShoT's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    South Shields, T&W
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default rear de-mister not working

    newb alert, can anyone advise me how to check the connectors?? its an estate, thanks in advance, michael

  2. #2
    Regular Member glynn's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    stevenage, hertfordshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    you might have a broken wire in the loom, where the loom comes from the roof to the tailgate

  3. #3
    Regular Member markd3925's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Eindhoven
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    check the charging as it wont work if its not charging

    there is a connection in each side of the glass under the trim

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Rear de-mister and radio
    By richje100 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 10th October 2012, 07:37
  2. front de-mister thingy
    By deg in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 12
    Last Post: 6th August 2008, 13:45
  3. front de-mister thingy
    By deg in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 6th August 2008, 08:19
  4. removing de-mister grille
    By storey_3000 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 61
    Last Post: 19th July 2006, 09:43
  5. Help, my rear washer isn't working
    By danlat1415 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 13
    Last Post: 9th July 2006, 10:51

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •